Acum citesti
BBB a prezentat noutățile pentru 2016, la Eurobike

Vizita noastră la Eurobike ne-a purtat și pe la standul celor de la BBB, care au adus în atenția publicului câteva noi componente și accesorii.

Summit sunt noii ochelari de la BBB, care permit o schimbare foarte rapidă a lentilelor, fără prea mult efort. Mai mult decât atât, aceștia sunt personalizabili, însemnând că poți schimba culoarea lentilei după bunul plac. Și ai la dispoziție 8 culori, așadar decizia poate că va fi ceva mai grea. Pentru a elimina aburirea lentilei, BBB a construit trei orificii pe fiecare parte, care asigură un fulx continuu de aer, oferind astfel vizibilitate bună și în doniții de umiditate. Totodată, apa se va scurge și pe lentilă datorită învelișului special al lentilei. De menționat că prețul de retail este de 99.95 euro.

DSCF9563 eurobike15-bbb4 DSCF9555

În segmentul gravity, cei de la BBB fac primii pași cu un echipament nou, specific. Este vorba despre un tricou și o pereche de pantaloni, mai largi și mai bine adaptați cerințelor riderilor de enduro sau freeride. Tricoul este construit dintr-un material care se usucă foarte ușor și sunt dotați și cu un material cu care-ți poți curăța rapid ochelarii. În ceea ce privește pantalonii, aceștia sunt relativ largi, permit mișcarea în voie și sunt dotatți cu un buzunar. Prețul unui set este de 110 euro.

DSCF9549
Și casca face parte din același segment.
DSCF9544
În stânga combația de culori cu portocaliu și roșu. Însă mai există alte 4 combinații.

Când vine vorba de vreme rea, mai precis frig pătrunzător, trebuie să te echipezi pe măsură. Astfel, BBB a lansat și o pereche nouă de mănuși, botezată Subzero, care îți va asigura confortul necesar în zilele friguroase. Au doar trei degete pentru a păstra căldura atât cât se poate, sunt rezistente la apă și vânt și vin cu prindere specială pentru încheietură. Sunt disponibile în diverse dimensiuni, de la XS la XXXL și costă 60 de euro.

 

Nici în domeniul luminilor pentru biciclete cei de la BBB nu au stat deagaba. Au lansat noul Swat, cu o putere de 120 lumeni, ușor și care se încarcă prin USB. Nu clipește și nici nu are trepte de iluminare, însă există una și bună. Este rezistent la apă, are indicator multifuncțional pentru nivelul acumulatorului, aceștia permițând un ciclu de reîncărcare de 300 de ori. Se încarcă în aproximativ 4 ore, cântărește 115 grame și este oferit pentru 80 de euro.

DSCF9565O altă componentă interesantă este pompa Dualpressure, pompa cu două fețe așa cum este supranumită. Poți seta presiunea diferit, în funcție de ceea ce umfli. Adică anvelopa sau furca/shock-ul. Se potrivește pentru valvă Presta, Schrader și Dunlop și are o capacitate de 21 bar/300 psi. Corpul este construit din aluminiu fiind astfel ușoară: 206 grame. Iar prețul nu este nici el deloc rău: 45 de euro.

DSCF9572Noile pedale Forcemount Ti au fost de asemenea anunțate. Cu o greiutate de doar 244 de grame, acestea se numără printre cele mai ușoare de pe piață. Sistemul de prindere este compatibil cu SPD, tensiunea este ajustabilă, iar design-ul va permite ca noroiul să dispară cât mai repede. Axul este construit din titan, pe când corpul, din aluminiu. Limita de greutate a riderului este de 85 de grame, iar prețul de retail de 190 de euro.

2961131307Mai multe componente prezentate în standul BBB, poți vedea în galeria de mai jos:

Importator BBB în România: sprintbike.ro.

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =