Acum citesti
BBB Guardian, husa cu suport pentru ghidon compatibilă cu multe telefoane inteligente

De multă vreme deja telefoanele nu mai sunt doar simple telefoane cu care doar vorbești și scrii mesaje. Devenite veritabile mini-computere, telefoanele inteligente au pătruns în cele mai multe activități ale vieții cotidiene, iar în cazul bicicliștilor, acestea uneori înlocuiesc ciclocomputerul. Dar, indiferent că îl folosești cu acest scop sau pur și simplu vrei să ai telefonul în fața ta în timp ce pedalezi, BBB are o soluție sub forma Guardian, o husă care include și clema de montare pe ghidon, care poate găzdui o sumedenie de modele de telefoane grație dimensiunii sale.

guardian

Dimensiunile lui Guardian permit găzduirea oricărui telefon cu mărimea de 140mm x 70mm, iar printre trăsăturile husei se numără folia protectoare prin care poți folosi touchscreen-ul, impermeabilitatea, căptușeala interioară pentru protecție sporită împotriva șocurilor, dar și un reglaj al acesteia pentru a fixa cât mai bine telefonul în funcție de dimensiunile sale.

Tot ansamblul cântărește 89 de grame (cu tot cu clemă de prindere) și costă 39,95 de euro, iar BBB a pregătit și aplicația BikeBoard, însă pentru a te bucura la maximum de aceasta îți vor trebui senzorii de viteză și cadență Smart BlueCombo și centura de ritm cardiac BluePulse.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =