Acum citesti
BH Ultimate 29 este disponibilă pentru cumpărare

BH-Ultimate-29er-9-9_complete-600x400Noul BH Ultimate 29 a fost folosit în Cupa Mondială de XC de anul acesta de către echipa BH-Suntour-KMC şi a obţinut chiar şi câteva podiumuri, dar a fost încă în teste şi nu era disponibil pentru cumpărare. Bicicleta doreşte să urmeze trendul modelelor mai lungi, cu stabilitate mărită pe coborâri, dar fără a afecta prea mult controlul rapid necesar unei biciclete de competiţie.

BH-Ultimate-29er-9-9_rear-endNou hardtail de la BH va ajunge în magazine cu o geometrie cu totul nouă, elaborată împreună cu riderii de enduro de la BH şi testată pentru a oferi o coborâre mai bună şi la XC. Reach-ul este de 15 mm iar unghiul furcii este de 68.5 grade, dar chainstay-urile au rămas scurte, de 430 mm.

BH-Ultimate-29er-9-9_bottom-bracketLa fabricarea noului cadru sunt folosite tehnologii noi de la bicicletele de top de şosea, rezultatul fiind un cadru sub 1 kg care poate suporta abuzurile de pe trasee.

BH-Ultimate-29er-9-9_under-bbStay-urile aplatizate din spate amortizează vibraţiile iar monoblocul PF92 şi axul spate de 142×12 mm asigură rigiditatea transmisiei. Bicicleta este compatibilă cu transmisii 1x, 2x sau electronice, având loc pentru montarea internă a bateriei şi rutare internă inclusiv pentru cablul tijei reglabile.

Foto: BH Bikes.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × three =