Acum citesti
Bicicleta Range Rover 2011

Range Rover va oferi cu ocazia lansării mini-suv-ului Evoque, o cursieră care va purta același nume. Aceasta se dorește a fi un accesoriu ce va completa imaginea clientului cu o viață activă, orientat către sport.



Este construită în jurul unui cadru din carbon, dezvoltat cu tehnologie împrumutată din Formula 1. Din păcate, nu sunt oferite mai multe detalii în acest sens. Furca este de asemenea realizată din carbon și este oferită în culoarea neagră, astfel încât să completeze vizual aspectul bicicletei.


Gama de componente întâlnită la nivelul transmisiei este Shimano Ultegra. Șaua provine de la Fizik iar anvelopele de la Schwalbe, modelul de înaltă performanță Ultremo ZX.


Momentan nu este clar dacă această bicicletă va putea fi oferită drept cadou la achiziționarea unui nou Range Rover Evoque sau dacă va putea fi achiziționată separat din broșura de accesorii. Totuși cel mai probabil, bugetul imens de care va avea nevoie un doritor pentru a o cumpăra ar putea fi un mare impediment în calea acestuia.


via | Range Rover


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − fifteen =