Acum citesti
Biciclete Cross 2015 la Eurobike

Vecinii noștri bulgari au prezentat anul acesta la Eurobike noua gamă de biciclete 2015. Printre cele mai importante noutăți se numără extinderea gamei Euphoria, GRX-ul, bicicletele pentru femei dar și apariția unui fixie.

Cross Euphoria

Numele gamei îți sună cunoscut căci acestea au fost primele modele cu roți de 27.5 inch lansate de bulgari. Pentru anul viitor aceștia vor extinde gama și după cum poți vedea în fotografia de mai jos, noile biciclete vor rula și pe roți de 29 de inch. Această gamă a avut succes deci a trebuit să fie îmbunătățită. Pentru prima dată în gama Cross, în 2015 vei putea achiziționa un model 29er cu headtube conic, cu forme mai interesante ale cadrului decât în cazul lui Bigfoot dar și cu o echipare mai solidă.

 cross_euphoria_29er_2015

Modelul de față vine echipat cu o furcă Rock Shox XC 32, anvelope Schwalbe Racing Ralph din gama de top Evo, frâne hidraulice pe disc Shimano M446, dar și cu schimbător de pinioane Shimano SLX și cu schimbător de foi Shimano Deore, pentru sistemul de transmisie 3×10. Angrenajul face parte din gama Non Series a producătorului japonez, dar are brațe cu tehnologia Hollowtech I. Amplasarea etrierului de spate este de asemenea diferită, acesta regăsindu-se ca și în cazul modelelor Scott, la joncțiunea dintre seat stay și chain stay.

Cross Bigfoot

Primul 29er al bulgarilor va primi o echipare mai bună, dar și culori mai atractive. Detalii constau în colierul de șa, distanțierele pentru pipă sau în manșoane, toate oferite în culoarea portocalie. Cadrul rămâne neschimbat.

cross_bigfoot_2015

Biciclete Cross pentru femei

Noi în gama bulgarilor sunt bicicletele dedicate femeilor, cu un cadru mai jos pentru a facilita accesul pe bicicletă și cu o gamă de culori cel puțin atractivă. Acestea vor rula pe roți de 27.5 inch, iar echiparea, precum cea a modelului din poză va fi entry-level: furcă Suntour XCM, anvelope Schwalbe Rapid Rob, schimbător de pinioane Shimano Acera și de foi, Shimano Altus. Frânele hidraulice pe disc provin de la Shimano, modelul M446.

cross_XCR

Cross GRX 9 Mark 2

Dacă gama Euphoria a făcut saltul la roțile de 29 de inch, gama GRX a făcut un pas mai mic și anume către roțile de 27.5 inch. Primul exemplar prezentat de bulgari poate fi văzut în fotografia de mai jos.

cross_grx_9_mark_2

Modelul va avea o echipare entry-level și va reprezenta primul pas către noul format de roți 27.5 inch, pentru cei care nu vor beneficia de un buget prea mare. Astfel, din echipare vor face parte o furcă Suntour XCM, un schimbător de pinioane Shimano Acera dar și un set de frâne hidraulice pe disc, Shimano M446. Anvelopele provin de la Continental, modelul X-King, în versiunea mai ieftină. Cross va miza și cu acest model pe o coloristică atractivă, care se pare că devine cheia succesului în această industrie.

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × one =