Acum citesti
Biciclete Ghost 2015 la Eurobike

Ghost este un brand care ar trebui să se facă mai remarcat pe piața locală, dată fiind gama vastă de biciclete, dar în special cele de top care chiar merită atenția publicului. Un astfel de exemplu este noul Riot, la care cei de la Ghost au muncit intens. O bicicletă full-suspension, pentru All-Mountain, cu suspensii de 150/130 de mm, cadru din carbon și o greutate de numai 11.2 kg.

ghost_riot_1
Riot în culoarea noastră preferată. Nici cea roșie sau cea verde nu sunt de lepădat.

Suspensia Riot Link este lineară pe 80% din capacitatea cursei, progresia devenind mai pregnantă pe ultimii 20% când link-ul Riot își face simțită prezența. În versiunea de top, bicicleta este echipată cu un amortizor Cane Creek Double Barrel Inline care scoate tot cei mai bun din cei 130mm de cursă ai cadrului, pe când furca ce provine de la Rock Shox, modelul Pike RCT3 Dual Air, oferă o cursă de 150mm.

Modelul Riot LT (Long Travel) în versiunea LC (Light Carbon) este oferit pentru un pret de 6.499 euro, în echiparea cu sistem de transmisie Sram XX1 1×11. Este oferit în 5 dimensiuni, de la 15 la 22 inch, cu un unghi al headtube-ului de 67 de grade și al seat tube-ului de 73 de grade, pentru toate versiunile.

ghost_riot_2

De asemenea de reținut este faptul că germanii renunță la gama ASX pentru 2015, care va fi înclouită de modelul Kato. Este vorba despre un Full Suspension pentru All Mountain cu o cursă de 120mm și cadru din aluminiu. Modelul de top, Kato FS8 va fi dotat cu o furcă Fox Float 32 CTD și cu un amortizor Float CTD, dar și cu o echipare completă Shimano XT, la un preț recomandat de 2.399 euro.

ghost_kato_entry
Kato, în versiunea de bază.

În ceea ce privește segmentul bicicletelor pentru femei, cei de la Ghost au lansat modelul LANAO, în diverse versiuni, cu prețuri de pornire de sub 1.000 de euro pentru echiparea de bază. Astfel, vor exista 5 echipări standard și 2 echipări pro, din care modelul de top va fi echipat cu o furcă Rock Shox Reba RL, cu o cursă de 100mm și sistem de transmisie Shimano XT.

ghost_lana

De asemenea, din gama Lanao vor face parte și trei modele full-suspension, cu preț de pornire de 999 de euro. Pentru cei cu bugete foarte mici, există o altă gamă dedicată, botezată Lawu.

În ceea ce privește bicicletele de Cross Country, Ghost propune în continuare modelul AMR10, cu roți de 29 inch, cadru din carbon, furcă Rock Shox SID XX World Cup și amortizor controlat electronic Rock Shox Moarch. Sistemul de transmisie provine de la Sram, modelul de top XX1.

ghost_amr_carbon

Nu în ultimul rând, merită menționat și noua bicicletă a celor de la Ghost, dedicată freerider-ilor. Aceasta va purta denumirea sugestivă de Northshore, va fi disponibilă în mai multe echipări, cu roți de 26 de inch.

ghost_northshore

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 16 =