Acum citesti
Bicicletele din România își dau întâlnire la Salonul Bicicletei

O nouă bici-expoziție românească se apropie! În perioada 19-22 martie 2015, Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC) organizează expoziția Salonul Bicicletei, care va avea loc în București la Crystal Palace Ballrooms.

salonul

Cu ocazia expoziției, mai mulți importatori din România vor fi prezenți pentru a-și etala gamele de biciclete pentru 2015, însă pe lângă simpla expunere, mai sunt pregătite și alte evenimente. Astfel, totul va debuta cu o conferință de presă în 18 martie, va avea loc și o Velo-petrecere în ziua de 20 martie, se vor organiza concursuri pentru bicicliști, pentru copii și pentru mecanici și vor avea loc și câteva prezentări de echipe.

De asemenea, cei care vin la La Salonul Bicicletei 2015 vor avea pe lângă cele patru zile de expoziție deschisă publicului un număr de două săli totalizând 1200mp spațiu de expunere pentru producători, importatori și distribuitori de biciclete, componente și accesorii pentru biciclete, precum și o parcare extrem de spațioasă în care pot fi găzduite până la 350 de autoturisme.

Mai multe detalii și actualizări pot fi găsite pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 11 =