Acum citesti
Carrera bate palma cu Brooks pentru o ediţie specială de căşti pliabile

Căştile Carrera sunt la fel de moderne cât sunt retro. Designul şi tehnologia moderna a acestor căşti de bicicletă le permite să se plieze. Dar, deşi aceasta nu este totuşi o pliere totală, micşorându-se doar cu aproximativ 20%, totuşi vei reuşi să le introduci mai uşor într-o geantă sau în dulăpiorul de la vestiar.

Immagini 1069

În plus faţă de adăugarea de culori noi la colecţie Carrera a făcut echipă cu Brooks pentru două proiecte speciale: J.B. Special şi J.B. Classic. Modelul Special este varianta Premium. Toate căştile conţin o cureluşă Brooks din piele care menţine casca pliată când nu o foloseşti. Cureluşa poate fi folosită şi pe post de bentiţă pentru a nu-ţi murdări pantalonii de angrenaj când pedalezi. J.B. Special este disponibilă în 4 culori şi 2 mărimi la preţul de 170 euro.

J.B. Classic este versiunea mai simplă ce dispune de culori uni, dar care oferă totuşi accentele de piele pentru care Brooks este cunoscută. Classic este disponibilă în 3 culori şi două mărimi pentru 150 euro. Potrivit producătorilor căştile au o greutate de 330g.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =