Acum citesti
Tratar Bikes – biciclete slovene din lemn de stejar şi frasin

Moda bicicletelor din lemn continuă. Deşi în situaţia de faţă doar cadrul este din lemn, restul – ţeava seat tube, cockpit-ul şi furca fiind din metal, bicicleta este în ansamblul ei o adevărată operă de artă întrucât cadrul elegant şi cu măiestrie finisat este realizat manual.

Tratar Bikes slovenia 4

Tratar Bikes oferă două variante de biciclete pentru oraş. Bazate pe acelaşi cadru una este single speed, iar cealaltă are două viteze mulţumită unui butuc spate de tip Kick shift ce include si frâna pe tambur.

Tratar Bikes slovenia 2

În ciuda faptului că lemnul „mort” este predispus la degradare, cel folosit de Tratar Bikes este doar de cea mai bună calitate şi special tratat pentru a rezista fără nicio problemă chiar şi celor mai vitrege condiţii meteo. În plus se pare că un cadru din lemn oferă un confort special pe care nu-l întâlneşti la cele din metal sau carbon.

Tratar Bikes slovenia 3

Bicicleta single speed are o greutate de 10,88 kg şi 11,80 kg cea cu două viteze kick shift. Cadrul în sine are o greutate de 2,5 kg. Preţurile sunt de 880$ pentru cadru, iar pentru biciclete acestea variază între 1.660 şi 1.760 $.

Tratar Bikes slovenia 1

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =