Inregistrare | Autentificare | Parola uitata?                                           
Ghidul gelurilor energizante
Pe măsură ce devii tot mai cuprins de microbul ciclismului și începi să fac ...
Cursul de mecanică revine
La cererea voastră vom relua cursurile de mecanică, pe care le putem susține ...
Home-trainer și rulouri: Modele, prețu...
Iarna și-a intrat în drepturi, dar nu acesta ar trebui să fie principalul mob ...

FreeRider.ro > Noutati > Accesorii si echipament > Butuc de 11 viteze și cuvete noi lansate de Chris King


Butuc de 11 viteze și cuvete noi lansate de Chris King

Traian Goga 30 January 2013 0

Întrebarea care frământă tot mai multă lume în ultimul timp este câte pinioane pot totuși să încapă pe un butuc? Deocamdată, caseta de 11 pinioane este ultimul răcnet, deși există și cu mai multe, așa că producătorii se înghesuie să ofere componente compatibile cu aceasta. Chris King a anunțat de curând lansarea setului de butuci R45, compatibil cu trenurile de rulare Shimano de 11 viteze, dar și a setului de cuvete InSet 8.

Butucii R45 sunt fabricați în buna tradiție a lui Chris King folosind oțel inoxidabil și, la cerere, rulmenți ceramici, componentele fiind însoțite și de o garanție de 5 ani. Cei receptivi la aspectul vizual vor fi încântați să audă că perechea de butuci va fi disponibilă în 10 culori anodizate: negru, argintiu, roșu, albastru navy, cositor, verde, auriu, mango, roz și maro. De asemenea, King oferă aceste componentre și într-o varietate largă privind numărul de găuri pentru spițe. Astfel, cel de față va putea avea 16, 18, 20, 24, 28 sau 32 de găuri, în timp ce celălalt 20, 24, 28 sau 32.

Cât despre cuvete, InSet 8 sunt făcute să fie montate pe cadre cu heatube-ul de 44mm și pentru furci cu gât conic de 1-1/8” – 1-1/4”. Și în acest caz este posibilă alegerea uneia dintre cele 10 culori anodizate disponibile, iar garanția de 10 ani oferită de producător este valabilă și pentru InSet 8.

Via Chris King


Rămâi la curent cu ultimele noutăți. Abonează-te la newsletter!

Ai intrebari despre biciclete sau componente? Le asteptam pe forum !

Lasa un raspuns »
*