Acum citesti
Butuci ușori cu powermeter inclus, de la Powertap

Discuția despre butuci poate deveni una acută când unii afirmă că doresc durabilitate fără să conteze greutate, iar ceilalți susțin că un butuc bun trebuie să aibe ambele calități. Sunt puțini producători care reușesc să producă ușor și durabil și s-ar părea că Powertap se numără printre ei.

butuc-powertap-g3-2

Modelul de față nu se numără printre cei mai ușori din lume, însă încastrează un secret bine ascuns: sunt dotați cu power meter, iar asta înseamnă că nu vei mai avea nevoie de alți senzori montați pe cadru. Sună pratic? Așa mă gândeam și eu. Mai mult decât atât, greutatea butucului de spate este de 350 de grame, un salt de minus 150 de grame față de versiunea precedentă. O diferență uriașă, aș spune.

butuc-powertap-g3-1

Sunt disponibili cu 24 sau 28 de găuri pentru spițele tip straight pull și în două dimensiuni: 142 x cu ax de 12mm sau 135mm cu QR clasic. Înăuntrul casetei se află 6 clicheți, pentru eficiență maximă și durabilitate, iar întreg corpul a fost regândit pentru a oferi rigiditate cât mai mare. Există o versiune pentru Shimano și una pentru Sram, iar totate modelele au senzor ANT+ inclus.

via Powertap

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − six =