Acum citesti
Cannondale invită publicul la test, în cadrul Cannondale – I Can Test 2014

Gata cu vremurile când puteam vedea, dar nu puteam atinge, sau când puteam atinge, dar nu ne puteam da cu bicicletele viselor noastre! Avem tot mai multe mărci de renume prezente în România care inițiază programe de test/demo pentru consumatorul final, iar Cannondale va păși în clubul acestora la finalul lunii în curs, odată cu I Can Test, programat pentru 26-28 septembrie, la Brașov.

cannondale

Aflați la prima ediție a acestei inițiative, cei de la Extreme Riders Distribution, importatorul Cannondale în România, oferă ocazia publicului să se convingă singur de ce sunt capabile modelele mărcii americane aferente anului 2015. Lista de modele puse la dispoziție este cuprinzătoare și include mountain bike-uri all mountain (Jekyll și Trigger) și pentru XC (Scalpel), cursiera de anduranță Synapse și 29er-ul electric Tramount. Firește, nu vor lipsi din peisaj nici furcile Lefty (atât XLR cât și Supermax 160mm), iar un loc mai bun de a-și dovedi aptitudinile ca Brașovul și împrejurimile sale nici că se putea.

Pentru a putea testa modelul dorit, va trebui să te înscri în prealabil pe site-ul evenimentului, unde poți găsi și informații suplimentare legate de acesta.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =