Acum citesti
Câștigă un tricou și un set de stickere FreeRider.ro!

Gata, tricourile au fost imprimate, stickerele sunt pregătite pentru a fi lipite! Ca să sărbătorim acest mic eveniment anual, vrem să acordăm cinci tricouri gratuit, acompaniate de un set din noile stickere FreeRider.ro. Am vrea să-i fericim pe toți, dar este imposibil dat fiind faptul că avem mulți cititori pe site. Prin urmare, trebuie să ne gândim la un concurs. Iată ce idee ne-a venit: spune-ne de ce îți place FreeRider.ro, în cel mai comic mod posibil, iar cei cinci care ne vor smulge zâmbete sau de ce nu, râs în hohote, vor intra în posesia premiilor.

tricouri

Dar nici măcar așa nu este foarte simplu! Poți intra în posesia premiilor în cadrul ExpoBike, sâmbătă sau duminică (13 sau 14 aprilie 2013), unde ne poți vizita la stand pentru a-ți ridica pachetul (exceptându-i pe cei din afara Bucureștiului, care nu pot ajunge la expoziție). Pe de altă parte, tricouri avem doar dimensiunea M, prin urmare dacă esti de părere că te prinde, înseamnă că poți participa cu inima deschisă.

Așteptăm răspunsurile voastre în rubrica de comentarii de mai jos, unde vă sfătuim să utilizați și o adresă de e-mail corectă pentru a vă contacta în cazul în care considerăm că sunteți câștigători. Concursul se încheie vineri, 12 aprilie, la orele prânzului.

Cam atât pe moment. Mult succes!

 

Vezi Comentarii (53)
  • Chiar e haios sa vezi la fiecare eveniment o bila mare si verde care se plimba prin multime si cand se intoarce sa mai aiba si ochelari.

  • Salut!In primul rand imi place ca postati filmulete cu trasee super tari! Am vazut un videoclip chiar pe traseul unde ma dau si eu, pe Ciocanu! In al doilea rand imi place ca postati tot felul de inventii tari, cum ar fi veioza dintr-un cadru agatat pe perete))… sau dintr-o furca… si multe altele! Dar e foarte haioasa si mascota freerider.ro!
    Mult succes in continuare Freerider.ro!!!

  • FreeriderPunctRo,imi place de voi fiindca aveti diferite informatii utile ,in special despre biciclete.am 42 ani,incerc de 10 ani sa invat sa merg pe bicicleta.

  • Imi plac stirile , reviewurile, magazinul si tot ce este pe acest site in cel mai comic mod posibil.

    Un pasionat al bicicletelor…

  • Printre multe alte lucruri pe care le invatatam de la voi, ne ajutati sa nu ajungem in astfel de situatii:
    <>
    Tineti-o tot asa.

  • Imi place Freerider.ro deoarece cu ajutorul materialelor voastre video am invatat eu primele trick-uri, si pe cand nu stiam de pinkbike, voi erati principala mea sursa de noutati, acum ma uit si vad toate competiitile de pe la noi pe Freerider.ro. Keep doin’!

  • Printre multe alte lucruri pe care le invatatam de la voi, ne ajutati sa nu ajungem in astfel de situatii:
    „Doi ciclisti, Ion si Gheorge, in timpul Primei Evadari.
    – Mai Ioane, vezi ca-ti bate lantul.
    – Nu te aud! Ce spui?
    – Vezi ca iti bate lantul!
    – Zii si tu mai tare…!
    – Iti bateee lantuuul…!!!!.
    – Nu te aud, ca imi bate lantul!„
    Tineti-o tot asa.

  • La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazama de gard si incepe sa caste ochii in jur.
    Gardianul:
    – Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru…
    – No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!

    ..cam d-asta imi place FreeRider.ro

  • Salut , imi place siteul vostru pentru ca ati reusit sa ma faceti sa nu imi mai stric bicicleta cand , defapt , incercam sa o repar. Fiecare review de pe site mi se pare extraordinar si foatre bine structurat , facand pe oricine sa inteleaga tainele bicicletei.

    Va multumesc si eu dar si bicicleta mea care este mandra de ce m-ati invatat!

  • Eram la birou si ‘munceam cu spor’ (navigam pe internet) pentru niste informatii si oferte de bicle, pe freerider am gasit oferte bune si mai multe informatii decat imi imaginam.

  • Imi place FreeRider.ro pentru ca ne tine la curent ca o „mama buna”,oferind informatile necesare pentru ca noi a evolua …noi „copiii”. Ofera multe inforamatii utile si te tine la curent cu toate evenimentele importante.In concluzei FreeRider.ro este ca o mama pentru noi deoarece te indruma si-ti ofera toate informatile necesare pentru a fi un bun ciclist si totodata un bun mecanic.

  • Imi place Freerider pentru ca voi ma faceti sa cumpar o piesa cu siguranta ca voi fi multumit, sau nu. (doar glumeam 😉 ) E fain ca puneti articole interesante cu noutati si toate chestiile legate de bike care apar acuma mai nou. Pe vremea mea trebuia sa cumpar reviste ca sa ma informez (am 14 ani) sau sa ascult unii oameni care de la o discutie despre frane ajung sa discute despre guvern si despre scumpirea painii. Continuati tot asa! Mici, bere si manele! ( glumeam, sa nu credeti ceva gresit ) :)). Cheers!

  • Va citesc toate postarile si observ si „literele mancate”si ma gandesc….moaaa, da baga oamenii astia. Ce am apreciat mereu este adresarea catre cititor pe care o folositi, una friendly, fara „reguli” de trust de presa.Aaaaa si fara tzate va rugam, chiar daca ochiu fuge repede….

  • Sincer sa fiu mie imi place de FreeRider.RO deoarece mi-a deschis apetitul fata de biciclete. Avand o gramada de informatii, toate stocate intr-un singur site, e cam greu sa nu iti placa. Mai ales cand vezi bila asta care habar nu am ce legatura are cu bicicletele….e cam imposibil sa nu iti placa si sa nu te faca curios.

  • Stau puţin să mă gandesc…
    Cu ce să vă înveselesc!?
    De vre-o patru ani incoace,
    FreeRider te da pe spate!

    Iată frate ce-a ieşit
    După ce site-ul-am privit!

    Ceva NOUTAŢI …. vre-o veste,
    Rezultate de la TESTE,
    Poate faci singur un SERVICÉ
    Bicicletei MAG-nificé.

    Să-ţi urez de SĂNĂTATE!?
    De UTILE să ai parte,
    Când eşti singur pe TRASEE
    Si-n COMPETIŢII… diaree!

    Poate un VIDEO aşteptaţi
    Când pe BLOG voi pedalaţi,
    Dac-o faceţi de “poveste”,
    Pe FORUM daţi-ne de veste!

  • La voi gasesc absolut tot ce caut, oferte , competitii , antrenement pana si nutritie , adica cine s’ar fi asteptat sa mearga la sectiunea Nutritie si cand se uita in jos sa vada un biciclist cu o cursiera splendida unde roata din fata e formata dintr’o rosie ( cred , sper ca e o leguma aia … nu imi dau seama :))=)) ) si pe cap sa aiba un morcov :)) genial , absolut genial :))

  • E destul de clar ca freerider.ro e cea mai reusita „biciclopedie” mioritica … am putea spune ca ati pus cap la cap, din greseala :), o adevarata Pagini Aurii a biciclistilor romani si nu numai.

    Am devenit, chiar daca destul de tarziu, un novice in ale pedalatului si pot spune ca am gasit aici tot ce trebuie si ce nu trebuie ca sa ma initiez.
    Sunt surprins de colegii de servici tot mai des „pedaland” paginile freerider.ro fiind banuit, la un moment dat de cea mai mare tradare fata de retelele de socializare…din aceasta cauza fac o propunere administratorilor pentru a cataloga unele sectiuni ale site-ului cu deviza Not suitable/safe for work (NSFW) !!!

    Lant intins la toata lumea !!!
    C.

  • Imi place freerider.ro pt ca e cel mai tare site/revista on-line, unde aflu tot ce misca in viata politica,citesc stirile economice, aflu cotatia euro, vad ce pitzi are balcoane noi, care e cea mai tare super-masina, cu cine face copii Brad Pitt, si, peste toate, il vad pe Busu in colanti de ciclist fugarind norii pe un ecran urias dupa ce fumat tot gazonul de pe National Arena! Hai Romania!

  • Exista oare ceva care sa nu imi placa la FreeRider.ro? Cred ca ar trebui sa introduca sigla FreeRider in AngryBirds , s-ar potrivi perfect.:))

  • De ce imi place freerider.ro? nustiu dar de cand am descoperit acest site si de cand il stiu ma ajutat foarte mult cu reviewurile despre intretinerea bicicletei si schimbarea unor piese e amuzant pentru ca prin incercarile mele de a face nistre trikuri pe care le aveti si voi postate aici am avut parte de cazaturi pot sa spun distractive si amuzante prieteni de ai mei cel putin sau amuzat destul de tare cu toate acestea pana la urma toate mia-au reuzit si va multumesc pentru acest site care te ajuta la nevoie sa o tineti tot asa !!!

  • Nu mi-ar place freerider.ro daca nu ar fi site-ul atat de des actualizat cu articole, daca nu ar fi atat de obiective si atat de diverse acestea. Nu, nu mi-ar place freerider! Si mai mult, nici nu l-as fi citit zilnic!

  • Ce imi place…ce imi place… Multe imi plac la acest site.
    Pot sa spun ca sunt fascinat de curiozitatiile ce mai mereu apar, biciclete transparente, tot felu de minuni. Pe facebook cand mai publicati poze funny, gen 1.2.3….faceplant, ma gandesc ca intr-o zi o sa ajung si eu la voi pe facebook in categoria failuri.
    Acum sa spun sincer, tutorialele si review-urile sunt foarte folositoare, de fiecare data cand achizitionez ceva, dau un search pe google, piesa xyz review freerider. Daca gasesc la voi un review ma declar fericit, daca nu ma pot pune sa caut mult si bine un review bunicel de pe te miri ce site-uri.
    Daca stiam de voi de cand eram eu mic, probabil ca imi doream sa am si eu un cap mare si verde freerider. !
    Toate cele bune,
    Dan.

  • Nu da-ti banii pe prostii,
    cititi FREERIDER.RO la copii!
    P.S. Tricoul ca tricoul… dar daca nu castig stickerele fac atac de panica! Nu mai am cu ce stick-ui masina!!!

  • BRAVO Freerider.ro!Sunteti tari!
    Sunteti cu un pas inaintea celorlalti ! Aveti sfaturi,videoclipuri,review-uri foarte interesante si utile.Este o placere sa citesc in fiecare dimineata si seara diferite postari de pe site.Aveti talent in ceea ce faceti!
    Cand vad ” tipul cu cap verde si cu ochelari” la concursuri, imi dau seama ca baietii de la freerider sunt prezenti si sunt cu ochii pe tine.:) Daca ar avea si un lant de bicicleta la gat ar fi super:))
    Succes in continuare!

  • CAND PE NET EU NAVIGHEZ,
    SE INTAMPLA S-ACOSTEZ
    INTR-UN LOC PLIN CU DE TOATE
    MAG,SERVICE,SANATATE
    VIDEO,BLOG SI MULTE ALTE.
    DE AICI AM INVATAT
    CUM SA AM SPOR LA PEDALAT
    CE S-ALEG SI CE SA FAC
    CAND CU BICLA LA PLIMBAT
    IES SA MA FALESC CU EA
    PANA CAND TRANTA E-A MEA.
    DRAGA RIDER,CE ESTI FREE?
    DA LA MINE TRE` SA STII
    CAND CU BICLA IESI AFARA
    CA TREABA SA MEARGA SFOARA
    CAND PE NET TU NAVIGHEZI
    PE FREERIDER S-ACOSTEZI 🙂
    DE FILIP LEONARD,
    PRACTICANT DE CICLISM
    ELEV IN CLS. A-VII-A

  • Păi,…fară păi. Îmi place la voi că de vreo 3 ani jumate (cam aşa, chiar 4 de acu’..) intru zilnic pe site-ul vostru şi îmi clătesc ochii cu cele mai tari articole şi văd cele mai noi biciclete (unele mai scumpe decât maşina mea :))…). Tot de pe-atunci ,,salivez” la firme gen Santacruz, Norco, DHS pe care tot de la voi le ştiu. Din tutorialele de service am învăţat cum să îmi repar bicicleta şi cum să îmi dau cu cheia peste degete. Pentru toate acestea VĂ MULŢUMESC!

  • In primul rand imi place Freerider pt ca a fost site-ul care mi-a bagat in vene acest ‘drog’ care este bicicleta si tot ce tine de acest domeniu ajutandu-ma in acelasi timp sa-mi cumpar prima mea bicicleta dar si luminandu-mi mintea, acum sunt un almanah de furci, frane hidraulice, cadre, schimbatoare, etc(cand incep sa le vorbesc prietenilor care n-au treaba cu ciclismul parca le vorbesc in chineza :)). In al doilea rand pt ca vreau sa-mi umplu atat bicla cat si spatele masinii de stickere si cel mai important, pt ca Freerider combate pitzipoancele de pe Facebook. De fiecare data cand intru pe Facebook si sunt tentat sa ma uit la vreo ‘chinuita’ cum se buzeaza in oglinda imortalizandu-se cu ‘ifonul’, gasesc langa o postare freerider care ma aduce pe drumul cel bun. Sunteti cei mai buni si sper sa gasim aceste tricorui si altele cu modele diferite si la vanzare in magazine. Eu unul as cumpara atat tricouri cat si stickere numai sa fie!

  • Deci,deci,deci.Sa incepem cu inceputul: care dintre voi stiti diferenta dintre un Crazy Bob si un Fat Albert? Va spun eu unu`i gras de sta pe loc, altu`i nebun de cade jos. Haida sa va ma spuna batranu de 16 ani inca una. Stiati ca bicicleta lui Aaron Ross e asa colorata incat nici intunericul din tuburi nu e negru. Aaaa stati nu plecati stiti de ce baieti de la Free Rider fac review atat la cauciucuri pentru teren accidentat si la cele pentru oras?Va spun eu : Pentru ca ei se inteleg bine cu toti biciclisti atat cu cei care sunt agresivi si poarta parul cu tepi cat si cu cei care sunt linistiti si poarta parul pieptanat.Sper ca v-am facut sa radeti atat cat si pe voi cei de la FreeRider cat si pe ceilalti biciclisti.Si hai ca va mai spune batranu una.Stiti de ce unele biciclete franeaza mai greu si altele mai deloc?Deoarece una are ABS si alta si-o uitat componenta in magazin.

    V-am pupat!(scuze pentru greselile de ortografie,am vrut sa fie mai amuzant).

  • pt ca mi-a alungat teama de servisat deraioare. Acu nu mai sare lantul. O ia la fuga de-a dreptul. Am devenit obsesiv cu unsul. Pe ce prind dau cu ulei.

  • Ce imi place la freerider.ro este ca aflu soluti despre cum sa repari o bicicleta singur, noutati din lumea ciclismului si tot felul de evenimente utile !

    Doi vampiri reparau bicicleta.
    – Da-mi te rog surubelnita!
    – Ia-o pe asta.
    – Aiiiiiigghhhhh! nu pe asta in cruce t@mpitule!
    ,–. <__)
    `- |________7
    |`. |\
    .–|. \ |.\–.
    / j \ `.7__j__\ \
    | o | (o)____O) |
    \ / J \ /
    `—' `—'

  • Pentru ca luna trecuta am ramas fara niciun ban (la propriu) din cauza bicicletei, freerider m-a facut sa redescopar placerea de a manca des cartofi prajiti si de a arde apoi cu si mai mult spor caloriile. Si imi mai place ca gasesc la voi subiecte dintre cele mai diverse si, de asemenea, acel sentiment de apartenenta la o comunitate.

  • Imi place Freerider.ro, deoarece oferiti stickere cadou :)))))
    Glumeam, v-ati dat seama. Imi place Freerider.ro, pt ca de cand am descoperit site-ul, am devenit dintr-un simplu amator, un amator profesionist 😛

  • E simplu , sunteti cei mai buni! Un om cu adevarat informat trebuie sa preia informatiile de la cea mai buna sursa! Fara indoiala , sursa sunteti voi!

  • Cand dau drumul dimineata la calculator ma uit pe freerider sa vad ce teste s-au mai facut,cand plec la magazin cu bicicleta ma uit pe freerider posibil sa ma intalnesc cu 2-3 membri.Este cel mai de prestigiu forum din ro+cel mai complet in tutoriale ,altele nu am mai vazut.Vreau sa castig tricoul ala temelie si un set de stickere sa ma laud pe strada =) imi lipesc stikere si pe pantaloni si tricoul in port legat de ghidon

  • Imi place la nebunie freerider.ro, deoarece verisorul meu este un mare fan al mascotei voastre, si din dorinta de a afla pe unde a mai fost ea,s-a chinuit singur sa citeasca articolele si asa a invatat sa citeasca. Multumesc 🙂

  • Cum sa nu iti placa Freerider.ro, cu omuletul sau verde ce neincetat calareste biciclete, pentru a ne da cele mai precise si utile informatii din lumea vasta a bicicleteleor. Stiu ca acest exctraterestu verde inebunit dupa ciclism, isi face veacul mai ales in zona Campulung Muscel si fiind de acolo o sa stau ascuns prin paduri pentru a-l putea vedea si sa ma duc la el sa-i strang mana si sa-l felicit pentru treaba extraordinara pe care o face. Bravo Freerider.ro pentru ca ai reusit sa aduci primul extraterestu verde cu picioarele pe pamant, sau mai bine spus cu picioarele pe pedale.

  • Mie imi place Freerider pentru ca mi-a facut niste poze superbe la concursuri ! Mie, un necunoscut ! Si pentru ca m-a lasat sa mi le salvez. Multumesc 🙂 !
    Pentru ca „imi da mereu o mana de ajutor”.
    Si pentru ca asemeni mie nu vrea piste pe trotuar. Pentru ca de 4 ani am renuntat la Google, Google Chrome, Explorer, Firefox ; Acum folosesc Freerider.ro pentru tot ce ma intereseaza.
    Ahh… si pentru ca sustine zeci de competitii, evenimente si omuleti din astia ca noi, mandri ca omul ala cu capul verde, care singur respira greu… este tata, mai ! Al meu, al tau, al ei, al lor si….poate si tataia unora mai mici 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =