Acum citesti
Căştile Trekz Titanium de la AfterShokz lasă urechea liberă

AfterShokz_Trekz_Titanium_cycling_lifestyle4-600x400AfterShokz foloseşte la căştile sale o tehnologie care transmite sunetul prin osul craniului direct în urechea internă. Ei au lansat un nou model, numit Trekz Titanium, în urma unei campanii Indiegogo care a strâns peste 650.000 USD. Acestea spun ei că sunt cele mai sigure căşti pentru ascultat muzică pe bicicletă, metoda de transmitere a sunetului lăsând urechea liberă să capteze zgomotele din jur. Modelul va avea cabluri îmbunătăţite şi un aspect mult schimbat.

AfterShokz_Trekz_Titanium_Ocean_profile-600x400Primele 5000 de bucăţi au fost deja livrate celor care au contribuit la campanie, acum fiind disponibile şi pentru restul cumpărătorilor. AfterShokz le numeşte cele mai sigure căşti iar în unele state din S.U.A. sunt singura metodă legală de a asculta muzică pe şosea, căştile clasice care acoperă urechea fiind interzise.

AfterShokz_Trekz_Titanium_How_it_works-297x297Cum scriam mai sus, Trekz Titanium transmit sunetul prin oasele craniului direct în urechea internă, sărinde peste urechea medie şi externă. Transmiţătorii sunt poziţionaţi în faţa urechii, pe osul obrazului. Astfel, toate sunetele din jur vor fi auzite normal, peste ele suprapunându-se muzica ce vine din interiorul craniului.

AfterShokz_Trekz_Titanium_Ivy-600x400Modelul cântăreşte doar 36 g şi se conectează la dispozitive prin Bluetooth 1.0, fiind deci compatibile şi cu telefoane sau playere mai vechi. Căştile pot fi folosite şi pentru a vorbi la telefon în sistem hands-free. Transmisia prin oase este deficitară la capitolul sunetelor joase, dar tehnologia PremiumPitch+ folosită îmbunătăţeşte acest aspect. Tehnologia LeakSlayer face ca aproape tot sunetul să fie dirijat înspre craniu, cu pierderi extrem de mici spre exterior, astfel încât cei din jur nu pot să audă muzica.

Preţul acestor căşti este de 130 USD şi se pot comanda de pe site-ul producătorului. Numele lor vine de la cadru de titan care le face puternice dar flexibile. Căştile sunt rezistente la umezeală (IP55) şi au o autonomie de 6 ore de muzică sau convorbire, timpul de încărcare completă prin microUSB fiind de 1.5 ore.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 13 =