Acum citesti
Cele mai noi produse lansate de Rudy Project cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființare

Producatorul de ochelari, Rudy Project, unul dintre lider pe piata in domeniu, care in acest an aniverseaza 30 de ani, ofera si in acest sezon, produse si soluti atragatoare, nu numai pentru sportivii profesionisti!

In domeniul ochelarilor de sport, pentru sezonul 2016 am lansat doua noi modele: Synform, ochelarii pliabili pe marimea lentilelor, precum si noua unitate de masura a ochelarilor de sport, modelul Tralyx.

SYNFORM

Acest model este rezultatul mai multor ani de cercetare și dezvoltare continua. Datorita materialelor si al tehnologiei folosite, modelul este cu rama pliabilă, alcătuită din cele două elemente: ramă și brațe cu un punct mijlociu de sprijin, cantarind sub 30 de grame!

ilu_april1_synform_pocket_RGB Desigur, așa cum ne-am obișnuit la ochelarii de soare sport Rudy Project, terminațiile bratelor si suport nazal sunt ajustabile, astfel poate fi reglat printr-o mişcare fina după forma feței, avand lentile interschimbabile, mai mult, si la acest model este disponibila lentila ImpactX fotocromatica!

TRALYX

Modelul Tralyx contine toata experienta in proiectare si fabricare ale modelelor noastre anterioare. Datorita ramei proiectate special, modelul ofera o ventilatie excelenta si o protectie majora al ochilor si al fetei. Terminațiile bratelor si suportul nazal ajustabile, lentile interschimbabile – printre care si lentilele ImpactX fotocromatice si garantate anti-soc, fac din acest ochelar, un model etalon.

ilu_april1_tralyx_RGB(video: https://www.youtube.com/watch?v=4g3g_BezPPo)

CĂȘTI

In oferta noua de casti, apartine si modelul Boost 01, reprezentand noua generatie de casti aerodinamice. Aceasta cască este un model aerodinamic de domeniul artei, la dezvoltarea careia a participat si legenda aerodinamicii, John Cobb. Pe langa ventilarea perfectă, printr-o serie de tehnologii unice utilizate, comparativ cu alte căști tradiționale de șosea, este cu 12% mai aerodinamică, datorită designului aparte și al punctul de presiune modificat, astfel reducand cu 65% greutatea aplicată pe zona cervicală.

ilu_april1_boost01_RGB(video: https://www.youtube.com/watch?v=Toq2KXsdBIE)

Aici puteti vedea produsele noi 2016:

http://webshop.rudyproject.ro/index.php?id=4353797bf6ff49f6bb7499a7e3a603a2&p=statikus&name=rudy-project-2016

via Rudy Project România

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =