Acum citesti
Cipollini intră pe piața cursierelor custom cu modelul MCM

2017-Cipollini-MCM-custom-tube-to-tube-carbon-road-bike01Marca Cipollini intră cu modelul MCM (Cipollini Custom Made) pe piața cursierelor cu geometrie personalizată. Pentru prețul de 4300 USD este oferit un cadru construit după dimensiuni personalizate în Italia, cu propriile lui componente: furcă, tijă de șa și cuveți. Cadrul folosește o construcție cu tuburi și are o greutate medie de 1200 g pentru cadru și 370 g pentru furcă. Durata de producție a unei comenzi este de 60-80 de zile. Pe downtube va fi vopsit doar logo-ul, care poate fi în culorile alb, portocaliu, galben, verde, antracit sau carbon natural. În curând vor fi disponibile și alte culori.

2017-Cipollini-MCM-custom-tube-to-tube-carbon-road-bike022017-Cipollini-MCM-custom-tube-to-tube-carbon-road-bike04Cadrul este construit după dimensiunile obținute în urma unui bike fitting profesionist.

2017-Cipollini-MCM-custom-tube-to-tube-carbon-road-bike06Tija de șa se reglează de la cele două șuruburi de pe seat tube, situate deasupra prinderii pentru suportul de bidon.

2017-Cipollini-MCM-custom-tube-to-tube-carbon-road-bike032017-Cipollini-MCM-custom-tube-to-tube-carbon-road-bike05Cablurile sunt rutate intern iar cadrul este compatibil atât cu transmisii mecanice cât și cu electronice.

2017-Cipollini-NK1K-road-bike-new-paint-schemes01Modelul NK1K, ce are cadrul construit cu tehnologie monococă, primește această opțiune de culoare negru lucios/antracit. Acest model de cursieră aero a fost introdus în 2015, având și o versiune cu frâne pe disc.

2017-Cipollini-NK1K-road-bike-new-paint-schemes022017-Cipollini-NK1K-road-bike-new-paint-schemes04De asemenea, acesta este disponibil și în schema de culori ”urban camo”.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =