Acum citesti
Clasic și ultramodern – 700 Bike Backstreet

700-bike-backstreets-smart-urban-commuter-bicycle01700 Bike Backstreet este la bază o bicicletă cât se poate de clasică, cu un cadru din oțel choromoly Reynolds, cu linii simple și transmisie single speed.

700bike-handlebars-720x480700-bike-backstreets-smart-urban-commuter-bicycle02-600x400Dar aici se termină aspectul clasic, pentru că bicicleta ascunde niște caracteristici foarte avansate din punct de vedere tehnic. Cea mai flagrantă parte este pipa din oțel cu display OLED încorporat, conținând practic un computer modern cu GPS și Bluetooth incluse.

Products_backstreet_feature_details4-xCadrul are și el o formă interesantă, cu furca spate în formă de H, unde doar seatstay-ul drept se prinde de cadru, cel stâng fiind conectat direct de cel drept. Acest design ar avea rolul de a mări capacitatea de absorbție a vibrațiilor. Frânele de tip V sunt montate invers decât e normal, înspre interiorul cadrului, contribuind la un aspect mai curat al bicicletei.

Products_backstreet_feature_details5-xMonoblocul este de tip PFBB 30 cu formă excentrică și permite tensionarea lanțului fără a fi nevoie să se modifice poziția roții din spate.

Butucul spate SRAM are două viteze care se schimbă automat în funcție de necesitate, așa că bicicleta este capabilă să urce dealuri dar și să sprinteze la coborâre fără prea mare efort.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina producătorului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − two =