Acum citesti
Cum ne protejăm Garmin-ul?

Computerele de bicicletă şi ceasurile multisport Garmin sunt dispozitive foarte utile şi folosite de mulţi iubitori de ciclism şi alergare ce doresc să îşi măsoare parametrii antrenamentului, să se orienteze în teren şi să înregistreze turele lor şi antrenamentele pe internet. Din păcate, acestea sunt destul de scumpe iar folosirea lor pe ghidonul bicicletei le expune multor factori fizici şi chimici care, în timp, le deteriorează.

Partea bună este că avem posibilitatea să le oferim o minimă protecţie cu costuri destul de reduse, lucru care le va prelungi durata de viaţă, le va feri de lovituri şi zgârieturi.

Image00001Magazinul Trisport, primul magazin special pentru triatlon din România, oferă folii de protecţie pentru ecran pe dimensiunile principalelor computere şi ceasuri de la Garmin. Foliile sunt marca proprie şi sunt disponibile în două variante de calitate, cele normale şi cele premium, ultimele fiind produse de 3M. În fiecare pachet sunt două folii de protecţie care se aplică şi se schimbă foarte uşor.

Image00005Foliile sunt disponibile pentru modelele Edge 520, 810 şi 1000 precum şi pentru ceasurile multisport Fenix 3, Epix şi Forerunner 230, 235, 630 şi 920XT. Sunt disponibile folii şi pentru GPS-urile din seria 64. Preţul este între 24.99 şi 44.99 lei pentru un set, în funcţie de dimensiune şi de tipul foliei.

Image00002Pentru modelele de ciclism Edge, producătorul Garmin oferă huse de silicon special concepute pentru a permite folosirea tuturor butoanelor şi pentru a nu împiedica montarea computerului pe bicicletă. Acestea au preţul de 47 lei şi sunt disponibile, pentru modelele 1000 şi 520, la toţi distribuitorii autorizaţi Garmin, inclusiv magazinul Trisport.

Image00004Image00003Noi am aplicat ambele metode de protecţie pe GPS-ul Edge 520 folosit pentru teste şi sperăm să îl menţinem în stare bună cât mai multă vreme.

Pentru mai multe informaţii şi disponibilitatea produselor puteţi vizita pagina Trisport, distribuitor autorizat Garmin şi producătorul foliilor de protecţie.

Vezi Comentarii (3)
  • Sincer sa fiu nu am avut vreodata nevoie de husa /folie pentru edge-ul meu 800. Si l-am tarat prin namoalele din concursuri destul de mult si desi nu e waterproof (e water resistant) nu a avut nimic cand am prins cate o ploaie/umezeala. Sunt facute ca nokia-urile pe vremuri. Ai avut folie la nokia-uri? 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =