Acum citesti
Switch Aero – sistemul care transformă cursiera în bicicletă de triatlon

Mulţumită celor de la Redshift Sports cicliştii pot acum să aibă două bicicleta într-una singură. Este ştiut faptul că pe o cursieră poziţia este cât se poate de diferită în comparaţie cu poziţia pe care o ai pe o bicicletă de contratimp sau triatlon. Aşa că cei de la Redshift Sports s-au gândit să ofere un kit de transformare a bicicletei normale de şosea într-una de triatlon. În acest fel nu mai este nevoie de deţii două biciclete dedicate pentru fiecare dintre discipline.

Redshift Sports Switch Aero 02

Kitul este alcătuit dintr-o tijă de şa specială şi un set de aerobaruri. Dacă tijele aerobar probabil că nu le vei demonta în mijlocul cursei tija de şa este însă mult mai interesantă. Îţi permite să-ţi muţi poziţia spre faţă foarte uşor în timpul mersului. Astfel dacă ai o cursă sau un antrenament care implică zone tehnice de munte cât şi porţiuni lungi şi drepte poţi să foloseşti cele două opţiuni pentru a obţine o poziţie optimă de pedalare pentru ambele situaţii.

Tija de şa este construită să accepte şei cu railuri de 7mm şi se poate instala pe cadre cu diametre de la 27,2 la 31,6mm. În plus când şaua este în poziţia aero aceasta se înclină cu 5° pentru o ergonomie şi mai bună. Fabricată din aluminiu 6061-T6 tija de şa este doar cu 60g mai grea decât una tradiţională.

Redshift Sports Switch Aero 05

Interesante sunt însă şi tijele aerobar. Sistemul quick release îţi permite să le instalezi doar când ai nevoie. Singurele părţi care rămân definitiv pe bicicletă sunt montanţii de pe ghidon care accepta diametre de 25,4; 26 si 31,8mm.

Redshift Sports Switch Aero 01 Redshift Sports Switch Aero 04

În plus faţă de faptul că sunt uşor demontabile tijele aerobar sunt şi foarte ajustabile pe înălţime şi lungime. Şi forma lor este de 3 feluri: L; S sau drepte. Compania oferă în plus şi un suport opţional integrat pentru ciclocomputer sau un bidon suplimentar de apă.

Redshift Sports Switch Aero 03Preţul este de 319 $, iar livrarea în România costă 40$ la care se poate adăuga TVA şi vamă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 1 =