Acum citesti
De toate pentru toți: colecția de echipament toamnă-iarnă Mavic

Cel mai bine se pricepe la construit roți, dar asta nu înseamnă că Mavic dă cu bâta-n baltă când se apucă de altceva. Ba dimpotrivă, producătorul francez a demonstrat că îl prinde bine și postura de producător de echipament de ciclism și etalarea priceperii în această materie o mai face încă o dată cu ocazia prezentării colecției pentru toamnă-iarnă 2014/2015. Calitatea era deja o coordonată  bifată, însă acum Mavic dezvăluie amploarea preocupărilor vestimentare, având produse mai sofisticate sau mai simple, pentru femei sau pentru bărbați, pentru șosea sau pentru mountain bike.

mavic

În total, Mavic propune 8 seturi de echipament pentru sezonul rece: Cosmic, Inferno, Sprint, Equipe, Espoir, Athena, Cloud și Stratos, primele 5 adresându-se pasionaților de șosea, Athena și Cloud având o construcție specifică pentru femei, pe când Stratos fiind rezervat doar riderilor de all-mountain sau de discipline similare.

În ceea ce privește primele 5 seturi, Cosmic are și cele mai performante, dar și cele mai costisitoare produse, linia asigurând echipamentul complet pentru vreme rece: cască, bluză cu mânecă lungă, jachetă anti-vânt, baselayer cu lână în compoziție, pantaloni lungi, mănuși de iarnă și pantofi. Restul seturilor includ iterații mai accesibile ale respectivelor produse, dar și diverse alte culori și modele ale articolelor în cauză. Desigur, chiar dacă se află introduse în categoria echipamentului de șosea masculin, acest lucru nu înseamnă că proprietățile tehnice ale pieselor din această colecție se pierd odată ce hainele sunt îmbrăcate de o persoană de sex feminin sau sunt folosite la o tură de off-road. Lăsând la o parte pantofii, care oricum nu se pot încadra ca modele de iarnă, și căștile, despre care se spune clar că sunt compatibile și cu disciplina XC-ului, diversele jachete, pantaloni lungi și mănuși prezintă proprietăți care le recomandă pentru orice înseamnă pedalat pe vreme rece și foarte rece.

În schimb, Athena și Cloud se pretează doar femeilor, având un design anatomic specific, dar și culori mai în ton cu cerințele acestei categorii de clienți. Astfel, atât jacheta de iarnă, cât și bluza cu mânecă lungă și pantalonii de iarnă urmăresc fidel formele doamnelor și domnișoarelor, în tentativa de a oferi un confort cât mai ridicat.

athena

Nu în ultimul rând, Stratos reprezintă o opțiune viabilă pentru pasionații de all-mountain, având principala diferență față de modelele anterioare croiala lejeră, în special a pantalonilor. În general, materialele din care sunt realizate articolele liniei Stratos sunt mai rezistente, lucru util mai ales atunci când ai de-a face cu trânte, crengi, ciulini și spini de-a lungul turei tale. Totodată, mai putem remarca jacheta Stratos Convertible și ale sale protecții din zona gâtului și a încheieturilor, ale cărei mâneci se pot detașa, transformându-se instant într-o vestă. Am mai evidenția și pantalonii Stratos H20, care pe lângă stilul lor baggy, includ bazon, un buzunar, posibilitatea de a-i compacta în zona gleznei, dar, mai presus de toate, sunt impermeabili și cântăresc 200 de grame.

baggy

Mai multe detalii despre articolele vestimentare Mavic pentru sezonul toamnă/iarnă 2014/2015 se pot găsi pe site-ul oficial al producătorului, împreună cu lista de prețuri recomandate pentru vânzare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 10 =