Acum citesti
Devinci Wilson SL zice că 27.5” face minuni la downhill

Noroc că industria bicicletei nu are parte de foarte mulți academicieni care să teoretizeze pe marginea avantajelor oferite de diversele formate de roți, ci are mai mulți practicieni care pun în aplicare bănuielile și intuițiile lor. Joaca cu unghiurile și mărimile pare să le fi stimulat imaginația celor de la Devinci care au mutat modelul Wilson SL în registrul roților de 27.5, ceea ce, spun ei, nu face niciul fel de deserviciu. Ba din contră!

devinci

Specificațiile „domnului” Wilson SL nu lasă loc de interpretări și, când producătorul a zis că țintește apogeul, nu a glumit. În ordinea numerelor de pe tricou, cadrul este înzestrat de un ghidon de aluminiu Steve Smith, frâne Avid Guide, furcă RockShox Boxxer World Cup și setul SRAM X01 pentru downhill, cu ale sale 7 viteze, dacă este să enumerăm doar câteva componente.

devinci_1

Per total, cadrul s-a dedat întru totul geometriei lejere, cu un unghi al head tube-ului de 63,2 grade, și amortizorul de spate a fost mutat mai jos, pentru un centru de greutate coborât atunci când resortul este comprimat. Și, dacă am oficializa și capitolul „putere de intimidare”, probabil Wilson SL ar puncta bine de tot, însă ce poate face este condiționat și de ce știe și poate rider-ul. Așadar, să vină botezul focului!

devinci_2

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + twelve =