Acum citesti
Dirt Park-ul Balaur din Corbeanca a fost inaugurat în weekend

În weekend am fost să inspectăm noul DirtPark Balaur, din Corbeanca. Vom reveni cu mai multe detalii într-un interviu, dar până atunci pot să-ți spun următoarele: este localizat în Paradisul Verde din Corbeanca, mai necesită momentan unele mici finisaje dar este complet funcțional, ai la dispoziție rampe mari, medii și mici și de asemenea, două kickere de pe care pornești. Rampele medii și mici pot fi folosite de oricine care are un minim de experiență. Iar după cum vezi în fotografii, cele mici sunt utilizate chiar și de copii.

În fotografiile de mai jos, poți vedea cum arată bikepark-ul inaugurat în weekend-ul trecut.

 

Vezi Comentarii (6)
  • @Matei: de aceea scriam mai sus că vom reveni cu aceste detalii într-un interviu ulterior. Cum se ajunge… destul de greu de explicat, dar dacă întrebi paznicii de la intrarea în Paradisul Verde, te vor ghida. Nu există încă săgeți care să marcheze direcția și străzile sunt destul de încâlncite pe acolo.

  • Greseala mea, imi cer scuze. Am citit articolul pe diagonala si se pare ca am sarit peste aceasta parte; in general asteptand sa vad „revenim cu detalii…” la finele articolului avand in vedere dimensiunea de 5 randuri.
    Numai bine!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =