Acum citesti
Divertiland investeste 150.000 de euro in propriul concept store de biciclete si articole sportive

Un nou concept store de biciclete si articole sportive de calitate s-a deschis, in urma unei investitii de 150.000 de euro, la Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, localizat in vestul capitalei, in zona Militari. Magazinul DivertilandX este amplasat in incinta parcului, pe o suprafata de 150 de metri patrati, reunind peste 1.000 articole sportive.

divertiland

Pasionatii si practicantii de sporturi de toate varstele au acum inca un motiv sa vina la distractie la Divertiland, intrucat vor putea testa, on si off road, pe cea mai mare suprafata dedicata din Bucuresti, biciclete de toate tipurile (mountain bike, sosea, oras), precum si echipamente marca Scott, Shimano, IDEAL sau Kettler. Totodata, pe langa biciclete, clientii pot gasi la DivertilandX si alte articole sportive, precum role si echipamente de paintball provenite de la unul dintre cei mai mari furnizori internationali pentru acest sport, Tippmann.

In topul celor mai cautate si achizitionate produse ale noului concept store DivertilandX se numara: echipamentele speciale de biking, elementele de siguranta, dar si bicicletele de tip mountain bike.

IMG_0110

DivertilandX va fi deschis pe toata durata anului, nu doar in sezonul estival, si este pregatit sa deserveasca toti clientii pasionati de sport, de la mic la mare, de la profesionisti la amatori. Pe langa biciclete, Divertiland organizeaza inclusiv traininguri de initiere in activitati sportive pentru parinti si copii.

via Divertiland

Vezi Comentarii (3)
  • Salutare!

    Am fost sambata 13.07.2014. Nu am gasit cei 150 000 de eur, insa am gasit 2 baieti care aranjau marfa in interiorul unui magazin de biciclete modest, inghesuit si cu plaja de marfa redusa pe cativa producatori. La intrare am gasit expuse biciclete din gama producatorului Scott. Biciclete ce se pot testa pe holul incintei. Pe mine ma interesa sa testez o furca FOX Float pe care as fi dorit sa o achizitionez. Furca era disponibila pe 2 modele, in 2 variante. Cum as fi putut sa testez o furca sau chiar un fuss suspension pe gresia din fata magazinului, in 10m patrati nu imi pot imagina. Am zambit amar si am renuntat.

    Am vrut sa cumpar un suport de telefon. Nu exista in gama de produse. Am mai vrut sa cumpar aparatori de noroi pentru bicicleta insa solutia tehnica oferita am folosit-o eu in prealabil si a esuat lamentabil. Am dorit alta solutie insa am primit doar ridicari din umeri.

    Despre pregatirea personalului, am vrut sa stiu dotarile a 2 biciclete expuse, mi s-a raspuns prin ridicari din umeri. Mi s-au dat manualele bicicletelor in brate si am fost pus sa caut singur. Am cautat, nu am gasit, iarasi ridicari din umeri. Am gasit o furca FOX pe raft, am intrebat modelul, din nou ridicari din umeri. Nu am mai indraznit sa cer recomandari.

    Cei 150 000 eur investiti i-am gasit doar in valoarea de vanzare a produselor de pe raft. Mare comparativ cu contraoferta locala.

    Ma bucur ca am ajuns intr-o zi neaglomerata, ce mi-a permis sa plec repede si fara sa pierd foarte mult timp. Nu va recomand sa il vizitati, reclama ascunsa deformeaza, din pacate, realitatea.

  • @ Mihai
    Salut! Am banuit ca nu va fi cine stie ce si ca o sa dau bani pe benzina degeaba. M-ai scutit de o cheltuiala si ceva nervi. Multumesc!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 15 =