Acum citesti
După 11.000 de kilometri de pedalat cu mâinile, Vasile Stoica se întoarce acasă

Despre începutul expediției lui Vasile Stoica am scris când aceasta a început, deci este doar firesc să primim cu respectul cuvenit încheierea cu succes a periplului său. Lugojeanul de Cartea Recordurilor va încheia în jurul zilei de mâine al doilea turneu ca lungime din viaţa sa, care a presupus parcurgerea a 11.000 de kilometri, pedalați cu ajutorul mâinilor într-un fotoliu rulant.

vasile_stoica

Bicicliștii și motocicliștii din Lugoj îi pregătesc lui Vasile o primire pe măsura realizării sale, urmând să-l întâmpine mâine la intrarea în oraș. „Invităm toţi bicicliştii din Lugoj care doresc să-i ofere o primire călduroasă omului care ne face oraşul celebru în lume şi care dă dovadă de o extraordinară putere de motivare. Ne vom întâlni marţi, la ora 15:30, în curtea sediului Redeşteptarea de pe strada Timişoarei (vizavi de unitatea militară). De acolo, la ora 15:50 vom porni spre sensul giratoriu de la Coştei unde-l vom aştepta pe Vasile”, a declarat Alin Roşu, organizator al campaniei Lugojul Pedalează.

Vasile Stoica a pornit în expediţia la Capul Nord în 28 iulie şi a urmat traseul România-Ungaria-Slovacia-Polonia-Lituania-Letonia-Estonia-Finlanda-Norvegia-Suedia-Danemarca-Germania-Austria-Ungaria-România.

Sursa: Redeșteptarea

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =