Acum citesti
Eroii bicicliști urbani își dau întâlnire la BikeFest 2014

Bicicliștilor urbani, dar nu numai, Green Revolution și Raiffeisen Bank le fac o invitație greu de refuzat, prin nou ediție BikeFest. Și de această dată sunt pregătite diverse activități, de la competiții distractive, până la expoziții și plimbări de grup.

bikefest_2014

Pe 13 și 14 septembrie, in Parcul Izvor, toti biciclistii urbani petrec si se intrec la BikeFest, fie ca vin călare pe un fixie, un mountain bike, o cursieră, o bicicleta vintage sau o bicicleta I’Velo. Timp de două zile vei avea parte de competitii, una si una, multa distractie, adrenalina si bucuria de a participa la cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor de oras! Programul pus la cale de organizatori cuprinde posibilitatea:

  1. Să fii erou urban la I’Velo Pentathlon, o competitie care iti va testa rezistenta, viteza si iti va impinge limitele la maximum. Ai un circuit de 5 probe, distribuite pe un traseu de 3 km, din care iti garantam ca nu lipsesc originalitatea, noutatea, distractia, efortul, insa toate vor face un traseu fara egal. Baietii vor totaliza aproximativ 10 km cu toate probele, iar fetele, 7 km. Este e o cursa din care tu iesi invingator, este o cursa cu tine, in care iti vei testa limitele si te vei distra. Ocolirea gropilor, urcatul scarilor cu bicicleta in spate, slalomul prin trafic, toate provocarilor zilnice din traficul bucurestean vor fi o adevarata demonstratie de rezistenta si energie la Pentathlon 2014! Daca nu te-ai inscris inca, o poti face acum: Inscrie-te gratuit aici: http://bikefestromania.ro/inscrie-te/
  2. Sa pedalezi pentru o cauza nobila in Turul ciclist caritabil! Pedalam pentru copii care nu au si nu isi permit o bicicleta. Asa ca, vino impreuna cu alti 19 prieteni, caci pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti in tur, vom dona o bicicleta unui copil care are mare nevoie de ea.
  3. Sa iti testezi rezistenta fizica la cel mai mare maraton de cycling si aerobic, powered by World Class. 300 de biciclete, cei mai buni instructori si cele mai energice 5 ore de pedalat impreuna cu o multime de oameni pozitivi si puternici. Inscrierile se fac pe www.worldclass.ro.
  4. Sa inveti sa mergi pe bicicleta sau sa faci o surpriza cuiva drag in cadrul Scolii de biciclete powered by Nescafé 3in1! Timp de doua zile, ii invatam pe incepatorii in ale mersului pe bicicleta cum sa pedaleze cu usurinta in trafic. Pentru inscrieri, trimite un mail la [email protected]
  5. Sa vezi unde te poate duce pasiunea alaturi de cei mai tari bikeri din tara vor face spectacol cu trick-urile lor.
  6. Sa te distrezi la Doi pe bicicleta, cea mai amuzanta competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei.
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =