Acum citesti
Adevăraţii Veloprieteni te invită la Sinaia pe Bicicletă 2015

În weekendul 15-16 august Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni te invită la Sinaia pe Bicicletă. De ce merită să participi la această tura? Pentru că vei putea pedala alături de alţi pasionaţi ai acestui sport pe două roţi şi descoperi oraşul Sinaia . Poate credeai că-l cunoşti însă acum o vei putea face şi mai bine alături de Adevăraţii Veloprieteni întrucât vei vizita locuri importante ale oraşului precum Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul, dar şi casa în care stătea I.L. Caragiale sau cea în care şi-a petrecut ultimele zile istoricul Nicolae Iorga.

sinaia pe bicicleta 2015 adevaratii veloprieteniSe vor vizita muzee şi vei afla povesti inedite despre Sinaia în timp ce vei pedala la deal şi la vale pe străzi mai puţin cunoscute, dar cât se poate de frumoase.

În cele două zile ale evenimentului vor fi două trasee tematice de circa 3-4 ore fiecare, parcurse în ritm lejer de plimbare, cu regrupări şi povesti la fiecare obiectiv turistic din traseu.

Sâmbătă, la final de tură, toată lumea se va relaxa la un picnic la umbra arborilor seculari din Parcul Dimitrie Ghica, în acordurile fanfarei.

Program:

Ora 10:00 – întâlnirea participanţilor în faţa Primăriei Sinaia
Ora 11:00 – Start la Sinaia pe Bicicleta 2015

Fără taxă de participare.

Pentru ultimele noutăţi legate de tură urmăreşte pagina de eveniment de pe Facebook.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 10 =