Acum citesti
Asociația Adevărații Veloprieteni organizează Brevetul de 400 km

Asociația Adevărații Veloprieteni organizează, în cardul curselor Randonneur, brevetul de 400 km. Aceste curse nu sunt concursuri în adevăratul sens al cuvântului ci provocări pentru participanți de a pedala o anumită distanță, de regulă foarte mare, într-un timp limită maxim. La final nu se face podium și nici nu se realizează un clasament însă toți cei care termină distanța dată în timpul limită primesc medalia Randonneur.

cupa av-rovelo 2016 Randonneur 400 km 01

Sâmbătă 16 iulie are loc startul pentru cel de-al 3lea brevet, cel de 400 km. Distanța trebuie parcursă într-un timp maxim de 27 ore traseul având o diferență de nivel de aproximativ 2.300 m. Așadar îți trebuie o viteză medie minimă de 15 kmh pentru a termina în timpul limită. Plecarea are loc din București – Arcul de Triumf, la ora 5 dimineața. Ora de întâlnire este 4. Startul va fi deschis până la ora 6. Taxa de participare este de 40 lei plătiți în avans sau 50 lei plătiți în ziua startului. Informații detaliate despre taxă aici.

cupa av-rovelo 2016 Randonneur 400 km 03

Pentru a participa la acest brevet nu este obligatoriu să fi participat în trecut la brevetele de 200 și 300 km. Dar dacă dorești să obții la final titlul de Super Randonneur 2016 atunci trebuie să participi la toate brevetele și să termini în timpul limită impus.

cupa av-rovelo 2016 Randonneur 400 km 02

La finalul cursei participanții care termină în cadrul timpului limită pot comanda contra cost (30 lei, include și taxa de expediere din Franța) medalia de randonneur pentru brevetul respectiv. Cei care obțin toate cele patru brevete, la finalul ultimului brevet pot comanda contra cost (35 lei) medalia de Super Randonneur 2016.

Înscrierile se fac aici

Evenimentul este organizat de Asociația Adevărații VeloPrieteni cu sprijinul ROVELOBiciclete desfășurându-se sub egida Randonneurs România, fiind parte a suitei de evenimente organizate sub licența Audax Club Parisien din Franța. Partener media este Freerider.ro.

Cupa AV-ROVELO reprezintă evenimentul anual în cadrul căruia au loc brevetele de anduranță de 200, 300, 400 și 600 de km. Brevetele sunt obținute doar în cazul terminării traseelor în timpii limită stabiliți. Toți concurenții care termină traseele, indiferent de timp, vor primi diplome de participare. Toți concurenții care vor termina toate cele patru trasee, indiferent de timp, vor primi Cupa AV-ROVELO.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × five =