Acum citesti
BikeXpert Events anunță datele pentru Maratonul Vinului 2017 și BikeXpert Alpine Challenge 2017

Concursurile sezonului următor încep deja să prindă contur, iar printre primele care anunță data pentru 2017 sunt Maratonul Vinului și BikeXpert Alpine Challenge.

Maratonul Vinului 2017 BikeXpert Alpine Challenge 2017Maratonul Vinului, cunoscut și drept MARVIN, este concursul care are ca start și finiș orașul Urlați, Prahova. 13 mai este data când va avea loc. MARVIN este un concurs ce se adresează tuturor nivelurilor de antrenament întrucât dispune de mai multe distanțe de concurs. Cursa este de tip XCO şi constă în mai multe tururi de aproximativ 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36 km (2 ture) şi 54 km (3 ture) participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18 km fără cronometrare şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.

BikeXpert Alpine Challenge este maratonul mtb ce are localitate de start și finiș orașul Pucioasa, Dâmbovița. 9 septembrie este data când va avea loc. Este un concurs provocator de Mountain-Bike ce își propune să sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sănătos și ecologic de petrecere al timpului liber, în Subcarpații de Curbura și Munții Leaota. În 2016 traseele oferite au fost de 72 km cu 2300 m diferență de nivel – tura lunga și 39 km cu 900 m diferență de nivel tura scurta. Pentru 2017 ne așteptăm la distanțe similare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − fifteen =