Acum citesti
Ciclaton 2015 se apropie!

Ciclaton, primul eveniment de ciclism şosea de strângere de fonduri din România dedicat exclusiv susţinerii educaţiei, ajunge la cea de-a doua ediţie. În 2015, evenimentul se va desfăşura între 2 şi 6 septembrie.

ciclaton 2015 01Traseul va fi unul diferit si mai provocator fata de cel din 2014: plutonul de ciclişti va pleca pe cursiere din Sibiu, apoi se va îndrepta către Sighişoara, Târgu Mureş, Cluj Napoca – capitala europeană a tineretului în 2015, va traversa Parcul Naţional Apuseni (unde cicliştii vor parcurge şi o bucată de 10 km de macadam), şi va ajunge la Alba Iulia, de unde va porni către Sibiu.

ciclaton 2015 02Traseul integral poate fi vizualizat în curând pe Bikemap.net şi va avea 670 km, parcurşi în 5 zile de cultură, istorie, natură, voluntariat şi pedalat pentru educaţie, pentru o schimbare a viitorului tinerilor si copiilor, dar şi al comunităţii din care facem cu toţii parte. O schimbare dorită şi necesara, pentru care există Ciclaton.

Numărul cauzelor educaţionale susţinute în cadrul ediţiei 2015 a crescut de la 3 la 5, iar detalii despre profilul acestora vor fi anunţate în decursul lunii iulie pe pagina de Facebook Ciclaton si pe www.ciclaton.ro.

Oricine se poate înscrie la această tură pentru a susţine prin sport şi donaţii cauzele educaţionale propuse de Ciclaton. Se poate participa cu orice fel de bicicletă însă recomandată este cursiera întrucât viteza de deplasare este potrivită acestui tip de bicicletă. Înscrierile pentru cicliştii temerari vor fi deschise începând cu data de 1 august.

Freerider susţine cu plăcere acest demers acesta fiind şi motivul pentru care suntem onoraţi să fim parteneri media şi la ediţia a 2a. Daca vrei să vezi cum a fost anul trecut aruncă o privire aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =