Acum citesti
Zânele din Pădurea Magică pedalează pe 4 şi 5 aprilie la Urlaţi

UPDATE – Până pe data de 20 aprilie există Varianta DUO!
Te-ai gândit cu cine mergi la Zânele din Pădurea Magică?
Până pe 20 martie profită de pachetul DUO – acces pentru 2 persoane
1 zi – 259 lei; 2 zile – 459 lei

 

Da, sună a episod din Lord of the rings şi ar putea chiar fi cu singura deosebire că zânele din acest film nu se deplasează călare pe cai ci pe biciclete.

Cu ocazia sosirii primăverii Outhentic Cycling Romania şi Foto4Ever în colaborare cu Skirt Bike şi Adevăraţii Veloprieteni organizează în weekendul 4-5 aprilie Zânele din Pădurea Magică un eveniment special pentru doamne şi domnişoare. Este vorba de o tură pe bicicletă în regiunea viticolă Dealu Mare, Urlaţi, tură ce durează două zile. Evident domnii sunt invitaţi şi ei să îşi însoţească partenerele.

zanele din padurea magica 02

Evenimentul constă în Plimbare pe bicicletă în Pădurea Magică cu picnic, sesiune foto, pauză de cafea și hidratare alături de alte surprize oferite participanților, degustare de vin la cramă, cină la Conacul Bellu şi seara foc de tabără. Transportul este asigurat cu trenul în grup organizat asistat de ciclişti voluntari membrii ai grupului Adevărații Veloprieteni sau pe cont propriu cu maşina.

De ce merită să participi? Pentru că evenimentul promovează încurajarea femeilor de a folosi bicicleta, în siguranță, ca mijloc de transport alternativ atât pe drumurile publice cât și în natură. Participând la un astfel de eveniment vei promova implicit un stil de viață sănătos cât şi respectul față de natură. Nu în ultimul rând evenimentul doreşte sa promoveze regiunea Dealu Mare atât de potrivită pentru cicloturism.

Iată si programul:

Ziua 1 – sâmbătă 4 aprilie

– 30 km asfalt (Ploieşti Vest – Bucov – Vărbila – Pădurea Magică apoi Pădurea Magică – Urlați și, ulterior, Urlați – Halta Cricov pentru cei care participă doar prima zi și se întorc cu trenul);
– 6 km drum de pământ în Pădurea Magică (pentru cei care vin cu mașinile proprii există posibilitatea de a parcurge doar acest traseu ușor).

Ziua 2 – duminică 5 aprilie

– 18 km asfalt (Urlați – Valea Crângului – Urlați – Halta Cricov)

Traseele vor fi primite de participanţi în urma încheierii rezervării. Punctul de întâlnire este Monumentul Eroilor, platoul Vărbila (harta aici), ora 11:00.

Cine doreşte să participe trebuie să achite o taxă de înscriere de 149 lei de persoană, dacă doreşte să participe o singura zi sau 249 lei / persoană pentru ambele zile. Copii între 10 şi 16 ani beneficiază de o reducere de 50%. Dacă te înscrii până la data de 8 martie beneficiezi de reducere taxa devenind 129 lei respectiv 229 lei. Pentru înscriere te rugăm să accesezi website-ul evenimentului.

Aşadar notaţi data în calendar şi profitaţi de o adevărată primăvară pe bicicletă. Merită să petreci cât mai mult timp în familie, în natură pe bicicletă!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =