Acum citesti
ExpoBike 2012 și-a deschis porțile

Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, expoziția de biciclete ExpoBike, și-a deschis astăzi porțile pentru publicul larg.

Ești așteptat în cadrul Romaero, pentru a admira sute de biciclete și mii de componente și accesorii, prezentate de cei aproximativ 30 de expozanți într-un spațiu ce depășește 2.500 de metri pătrați.

Mai jos, ți-am pus la dispoziție o galerie foto din cadrul evenimentului, alături de cele mai importante biciclete prezentate în cadrul expoziției.

ExpoBike are loc la Romaero, sâmbătă și duminică (21-22 Aprilie), de la orele 10:00 până la orele 18:00. Intrarea este liberă!

Vezi Comentarii (3)
  • DHS ca au inceput sa faca biciclete bune, sper ca peste cativa ani sa ne putem da si noi mari cu biciclete „made in romania” . bafta in continuare DHS

  • Frumos eveniment, mult mai bun ca anii trecuti. Pacat ca nu se aduc piese si nu poti cumpara nimic. Ma asteptam la ceva discounturi, din pacate nimic. Doar te uiti si pleci cum ai venit, cu mainile in buzunar. Bafta!

  • @George: am auzit si eu ca organizarea a fost foarte buna.
    Cat despre reduceri iti recomand sa discuti direct cu vanzatorii, sunt sigur ca majoritatea pot da o mica reducere la expo.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 4 =