Acum citesti
Felt Outfitter: Tot ce își poate dori un biciclist iubitor de sălbăticie

S-a cam zis și cu reputația de ecologiști și iubitori de natură a tuturor bicicliștilor, după ce Jim Felt și-a dat arama pe față și a prezentat Felt Outfitter. Nu că bicicleta s-ar abate de la norma acestui vehicul, căci nu poluează sau aduce vreun deserviciu mediului înconjurător, dar extensia sa, un fel de remorcă pentru teren accidentat, e special construită pentru a căra echipamentul necesar supraviețurii în sălbăticie. În speță, poate duce cort, termos, saci de dormit și tot ce mai e nevoie, dar la fel de lesne poți lua cu tine arcul de vânătoare sau orice alt astfel de instrument.

felt

Trecând peste partea cu pasiunile cinegetice, Outfitter este, altfel, un instrument aproape ideal pentru expediții în natură virgină. Nici măcar nu are ce ar fi putut fi singurul său cusur, că poate merge atât de departe și atât de repede pe cât de țin picioarele, pentru că este alimentat de un motor electric. În plus, pentru că are la bază un fat bike, odrasla Felt poate ajunge probabil oriunde, pe orice fel de teren, în orice fel de condiții. Confortul suplimentar este asigurat de chiar balonul anvelopelor sale și, de ce să nu recunoaștem, impactul unui asemenea vehicul asupra pădurii necălcate de piciorul omului este minimal.

felt_1

Jim Felt, un vânător ocazional în timpul său liber, susține că atunci când s-a gândit la Outfitter, a avut în minte să ofere o alternativă nu doar vânătorilor, ci și oricui dorește să ajungă în inima naturii pe un vehicul care nu arde combustibili fosili. Mai mult, dacă modelul se va dovedi de succes, compania ar dori să-l doteze cu acumulatori care se pot reîncărca pe bază de energie solară, pentru o autonomie sporită.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − one =