Acum citesti
Formula CR3, frânele care încetinesc asaltul asupra buzunarului

Un sfert de veac de tradiție se dovedește suficient pentru o companie pusă pe treabă, precum Formula, să scoată produse atât performante, cât și accesibile, uneori chiar împlinind cele două deziderate concomitent. Noile frâne ale italienilor, CR3, o replică mai pe gustul bugetelor modice a mai renumitelor R0, au fost lansate cu ocazia EuroBike-ului din această toamnă și dată fiind moștenirea lor, o inspecție mai atentă se cuvine.

cr3

Principala caracteristică pe care Formula R0 se bazează sunt pistoanele ovale, care din punct de vedere al puterii de frânare depășesc configurația de 4 pistoane rotunde, dar din punct de vedere al greutății și rezistenței se situează la nivelul etrierelor cu două pistoane. Desigur, pentru prețul mai mic al lor, CR3 folosesc materiale mai puțin renumite decât R0, însă producătorul prezintă noul produs ca niște frâne cu putere aferentă downhill-ului, cântărind cât unele de all-mountain/trail, dar la un preț cu adevărat accesibil, care, deocamdată, nu a fost anunțat.

Formula a dotat CR3 cu diferite reglaje și piese ce pot fi înlocuite odată uzate, dar setul se remarcă și prin greutatea sa de 345 de grame/etrier, în timp ce restul pieselor necesare includ un furtun de 85cm, rotoare de 160mm.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =