Acum citesti
Garmin vine cu două noi camere: VIRB X și VIRB XE

Debutul pe piața action cam-urilor a celor de la Garmin s-a făcut prin VIRB Elite, un produs performant, dar care mai trebuia rafinat dacă voia să pună în dificultate numele consacrate ale segmentului, precum GoPro. Așa că exact acest lucru l-au făcut mințile din spatele Garmin, lansând VIRB X și VIRB XE, două iterații ale lui Elite care se apropie de vârful acestei game.

Garmin-VIRB-back

De fapt, cele două camere se apropie destul de mult și de GoPro Hero 3 din câteva puncte de vedere, dintre care cel mai asemănător este forma, însă acesta poate fi pur și simplu considerat un punct de paritate pentru aceste dispozitive. De asemenea, și modurile de filmare au cunoscut o îmbunătățire, VIRB XE, modelul mai performant, putând înregistra cu 1080p/60fps și 1440p/30fps.

Garmin-VIRB-front-630x421

Un alt element a fost inspirat din produsele GoPro, și anume sistemul de prindere, ceea ce înseamnă că cele două VIRB-uri vor fi fixate puternic, dar vei avea și posibilitatea de a alege între mai multe amplasamente ale sale. În plus, camerele rezistă sub apă la 50 de metri (deși sunt șanse mai slabe ca un ciclist să ajungă pe la acea adâncime) și au posibilitatea de afișare a parametrilor de deplasare peste imaginile filmate.

Vezi Comentarii (2)
  • Ar mai fi de mentionat un mare plus, faptul ca ne mai existand conceptul de carcasa, ea poate fi incarcata direct acolo unde este montata. Exemplu: pe bicicleta poate fi legata usor la o baterie externa si timpul de filmare creste de la 2 ore la 6-7 ore, mai ales ca dupa ultimul update suport microSD de 128 gb 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =