Acum citesti
Bicicleta Cadillac : made in the USA

Hai sa dam cartile pe fata : te-ai gandit vreodata ca producatorul american de automobile Cadillac ar fi putut produce si biciclete? Daca te ghidezi dupa ultimele trenduri intalnite in randul producatorilor, poti afirma ca nu te-ai gandit dar era de asteptat. Daca te ghidezi insa dupa faptul ca cei de la Cadillac produc automobile cu aer de bling bling, atunci aceasta bicicleta pare cumva exclusa din schema de productie.

Dar cu toate astea bicicleta exista. Si iti mai spunem ceva, poate reusim sa te impresionam : Cadillac nu produce doar mountainbike-uri ci si cruisere pentru plaja, bmx-uri, biciclete hibride si biciclete pentru sosea! Ne vom concentra insa pe unul dintre cele mai scumpe modele oferite de Cadillac si anume modelul Cadillac MDS 2.4 Full Suspension.

Denumirea bicicletei ne dezvaluie deja din start despre ce fel de bicicleta vorbim : un full suspension, care se vrea a fi o bicicleta de all mountain. Este de asemenea si ultimul model de bicicleta lansat de Cadillac si beneficiaza de o cursa de amortizare de 100 mm atat pentru partea anterioara cat si pentru cea posterioara.

Cat despre echipare, acesta nu exceleaza la niciun capitol, dar se prezinta in parametrii normali, daca tinem cont e costul acestei biciclete, de doar 399$. Daca arunci un ochi pe ofertele din Romania, sunt sanse extrem de mici sa gasesti un model care sa se incadreze in acest buget si care sa beneficieze de urmatoarea configuratie : furca RST Gila, schimbator spate Shimano Alivio, frane Tektro mecanice pe disc, anvelope Kenda Nevegal 2.35 si sa Cadillac.

Bicicleta cantareste 14 kg modeste, dar asta se regaseste in specificatiile sale. In realitatea banuim ca este vorba de mai multe kilograme in plus fata de cifrele oficiale. Este disponibila cu cadru in variate dimensiuni de la 17″ pina la 21″.
Daca esti fan Cadillac sau chiar detii un asemenea automobil, acesta bicicleta nu va face decat sa-ti completeze gama de produse Made in USA si te va intregi si pe plan sportiv.

Pretul nu este deloc mare, iar daca vocea interioara iti dicteaza s-o achizitionezi, cei de la Cadillac iti ofera gratuit si o casca. Atentie insa! Oferta poarta denumirea de Father’s Day Special Sale si vine ca un cadou pentru barbatii americani care sarbatoresc acest eveniment. Daca simti ca in tine se ascunde un mic american, pina pe 21 Iunie cand aceasta oferta expira, ai tot timpul sa te gandesti ce decizie vei lua in priviinta noii tale biciclete Cadillac.

Si inca ceva : 2.4 nu este capacitatea cilindrica, deoarece discutam de o bicicleta. Se refera la numarul de viteze : 24. Spor la cumparaturi!

Vezi Comentarii (2)
  • Da, orice e posibil si in special daca sunt cerinte….dar o bicicleta full suspension, cu frane pe disc mecanice la numai 399$ cu destinatia de all mountain, personal mi se pare destul de slaba!…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + two =