Acum citesti
Bicicletele de echipă ale celor de la Lapierre Gravity Republic

Echipele de downhill presupun, pe lângă un colectiv de rideri talentaţi şi neînfricaţi şi o serie de biciclete, să le spunem cel puţin performante care, nu de puţine ori sunt uşor diferite faţă de produsul de serie fie că variază culorile fie că vorbim de echipare uşor personalizată. În cazul de faţă vorbim despre bicicletele celor de la Lapierre.

Lapierre Gravity Republic 01

Loic Bruni, Loris Vergier şi Finn Iles vor „distruge” potecile în 2015 la bordul acestor biciclete de downhill Lapierre. Cadrele dispun de suspensii cu o cursă de 210 mm folosindu-se de suspensia Lapierre SLT, sistem optimizat pentru roţile de 27,5 inch. Acest tip de suspensie maximizează sensibilitatea în cazul şocurilor mici devenind ultra progresivă pe măsură ce cursa se apropie de final pentru a evita ca furca să ajungă la capăt.

Lapierre Gravity Republic 07

Geometria de serie pe o astfel de bicicletă oferă un unghi reglabil al furcii de 63,7 grade (+1/-1 grade), un rulment BB cu 5mm mai ridicat şi ţevi chainstay de 445mm. Echipa foloseşte transmisie Sram X0 DH, furci RockShox BoXXer, shock-uri RockShox Vivid R2C, frâne Avid, roţi Easton Havoc, ghidoane Easton Havoc 35 Carbon şi pipe Direct Mount pentru ghidoane cu diametru de 35mm. Nu în ultimul rând Loic Bruni, Loris Vergier şi Finn Iles vor fi în contact cu terenul prin intermediul anvelopelor Schwalbe.

Foto: Lapierre / Dave Trumpore

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =