Acum citesti
Biciclist accidentat mortal în Cluj-Napoca

Încă un biciclist a căzut victimă condusului total iresponsabil, după ce un șofer care consumase alcool l-a lovit duminică, 2 martie, cu autoturismul personal, în Cluj-Napoca. Biciclistul care și-a pierdut viața în urma impactului a fost în vârstă de 72 de ani.

accident

Citynews.ro relatează că Poliția a fost sesizată în jurul orei 10 cu privire la accidentarea mortală a unui biciclist pe Splaiul Independenței. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a fugit de la locul accidentului. În urma eforturilor dispuse de către polițiști s-a reușit identificarea ulterioară a acestuia. Cercetările sunt continuate de polițiști, urmărindu-se stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

Medicilor ajunși la locul accidentului nu le-a rămas decât să constate decesul bărbatului lovit de mașină, întrucât acesta a suferit traumatisme incompatibile cu viața. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului. Persoana implicată în accident a avut traume incompatibile cu viața, iar medicul doar a constat decesul.

Sursa: citynews.ro

Vezi Comentarii (8)
  • Tragic si trist. Dar de unde ati preluat stirea? Traume incompatibile cu viata? O exprimare mai … normala nu ati gasit? Sau doar ati dat copi-peist, fara sa mai si cititi?

  • Bai Vlade, daca nu cunosti limba romana, pune naibii mana pe carti si mai citeste, ca esti mai varza decat varza! Nu inteleg nici la ora asta -how the heck- ajungeti voi sa puneti comentarii pe posturi,cand nu aveti nicio competenta in a va da cu parerea! Altceva decat in a va impartasi mojicia si indiferenta (indolenta, cautati in dex. ca sigur nu cunoasteti termenii), nu aveti de facut? Va rugam respectuos in a va rezuma doar la citirea ziarelor in mijloacele de transport in comun sau la „play”-ingul game-urilor de pe computer! Stima si onoare!

  • Valentin, nu ai facut decat sa aduci injurii, fara sa le justifici. Te rog frumos, argumenteaza-ti atacul. Asa este frumos : daca faci pe careva prost, sa ii si demonstrezi ca este prost. Altfel atacul este nul.

    Asa este, gramatical si tehnic expresia este cat se poate de valida – si nici nu am scris ca nu ar fi. Asta nu o face mai putin dubioasa pentru cititorul care nu este specialist.

    Apropo de a cunoaste limba romana, „Altceva decat in a va (verb)…., nu aveti de facut?” are un „in” in plus.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =