Acum citesti
Bike-tube.net face ca alegerea camerelor de bicicletă să fie extrem de ușoară

Nu este o noutate absolută desigur, faptul că poți comanda camere de bicicletă de pe net, însă noul website Bike-tube.net face să fie foarte ușor modul de alegere al camerei potrivite. Noul magazin virtual este ultima idee de afacere a lui Steve Cuomo, Steve fiind o persoană care a lucrat în trecut îndeaproape cu firme mari precum Cannondale, GT, Schwinn, Crankbrothers, Thule și Scott.

camere de rezerva bicicleta Bike-tube.net

Pe noul Bike-tube.net vei găsi camere de rezervă pentru orice tip de bicicletă, de la modele pentru copii, la biciclete de oraș, mtb și șosea și chiar fat bike. Însă și fiecare tip de cameră este disponibilă în mai multe variante de grosimi. Spre exemplu dacă ai nevoie de o cameră pentru bicicleta de oraș cu care mergi la serviciu, bicicletă la care greutatea nu contează atât de mult în schimb protecția la pană este importantă, atunci vei alege o cameră mai groasă și mai rezistentă.

Site-ul vinde în mare parte camere marca proprie Biketube la prețuri foarte mici, de la 4,29$ o cameră normală la 7,99$ pentru o cameră extra rezistentă de mtb. Însă poți găsi și ceva mai exotic, cum ar fi camere Vittoria din latex la prețul de 15$.

Din păcate serviciul este momentan disponibil doar în SUA și nu oferă livrare pentru restul lumii. Așa că dacă te tentează prețurile de aici și mai ales varietatea, asigură-te că ai la cine să le livrezi în State pentru a ajunge apoi la tine acasă în Europa, în timp util.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + one =