Acum citesti
Braiconf și Pegas lansează colecție exclusivă de cămași

Știm că de multe ori nu ai chef să te îmbraci în lycra când pleci la serviciu sau în oraș la o întâlnire cu prietenii. De fapt chiar nu e recomandat să te îmbraci în lycra pentru drumurile prin oraș ci, evident, în haine de oraș. Nu de alta, dar dacă ai și o anumită vârstă riști să devii MAMIL. Așadar cu toții căutăm să ne echipăm în haine comode, de oraș, dar care să arate bine sau să fie funcționale, și pe bicicletă.

Joi 20 octombrie a avut loc în București lansarea oficiala a colecției de cămăși Braiconf powered by Pegas. Ne-am bucurat la aflarea acestei vești mai ales că cele două mărci sunt cât se poate de românești, Braiconf cu o istorie ce începe în 1950, Pegas fiind ceva mai tânără, născută în 1972.

camasa braiconf pegas 01

La locul faptei am putut admira două modele de cămăși fiecare cu variații rezultând la final patru produse. Nu sunt haine tehnice, deși un model dispune de câteva elemente specifice industriei velo. Cele mai „evidente” a fi pentru bicicliști sunt cămășile albe cu print. Acesta este de două feluri: cu biciclete mici pe albastru sau pe negru. Materialul folosit pentru ele este bumbacul.

camasa braiconf pegas 03

Celălalt model este din denim raw, neprespălat fiind același folosit la jeans. Designul acestor cămăși este mult mai simplu, singurul element vizibil și care-ți indică faptul că vorba de ceva special, este logo-ul Pegas de pe buzunarul de pe piept.

camasa braiconf pegas 08

Acest model de cămașă există și în varianta mai „tehnică” întrucât la spate avem cele 3 buzunare specifice tricourilor de ciclism. În plus există și inserții reflectorizante care te fac mai vizibil noaptea pe bicicletă, o idee foarte bună.

camasa braiconf pegas 11

Andrei Botescu, fondatorul Atelierele Pegas, ne-a spus că ideea lansării cămășilor le-a venit când au fost abordați de Braiconf pentru realizarea unei campanii. „Mi-a plăcut ideea însă am spus că putem face mai mult”, povestește Andrei. „Le-am propus să lansăm un produs împreună, ceva care să ne reprezinte pe amândoi. Așa au luat ființă cămășile”.

camasa braiconf pegas 06

Noile produse sunt deja disponibile în toată rețeaua Braiconf și în magazinele Pegas din str. Vasile Lascar și Promenada București. În curând cămășile vor putea fi găsite la toți partenerii Pegas din țară unde se comercializează biciclete și accesorii Pegas.

Prețul cămășilor este între 297 și 350 lei în funcție de model.

„In other news”, Andrei Botescu ne-a transmis că Pegas pregătește încă o noutate. Ceva legat de un model electric. Vom reveni cu detalii.
camasa braiconf pegas 07

Vezi Comentarii (3)
  • Buna idee si specifica unei firme care traieste exclusiv dint-o imagine la care proprietarii de azi nu au avut nicio contributie!
    Si evident, pretul reflecta acest lucru: urias pentru un produs care nu are nimic special decat un logo cu o poveste.

    PS.
    Oare cei care au contribuit la crearea marcii in anii 80-90 primesc ceva, vreun drept de autor ceva…..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + seven =