Acum citesti
Cum a fost la Bikewalk

Ieri s-a incheiat cu succes o noua editie Bikewalk. Numarul de participanti a fost mare si acesta nu poate fi decat un fapt minunat. Imi amintesc ca acum 10-15 ani prin Bucuresti, eram priviti ca niste ciudati cand ne strangeam in grupuri de cate 10 maxim 20 de persoane si ne plimbam soft sau hardcore prin oras.

Se pare ca vremurile acelea in care biciclistii erau vazuti ca niste „freaks” pe doua roti au trecut, iar lumea incepe sa inteleaga pe deplin avantajele minunatului vehicul cu doua roti, numit bicicleta. O demonstreaza prezenta numeroasa de ieri, cat si faptul ca oriunde te-ai uita in jur, este imposibil sa treaca 3 minute fara sa observi un biciclist.

Felicitari organizatorilor pentru eveniment si speram sa ne bucuram cat mai des de astfel de iesiri. Pe trasee cat mai lungi.

Vezi Comentarii (3)
  • Fotografii foarte reusite! Desi nu am vazut in fotografiile sau filmele nimanui esentialul acestei demonstratii. Nu am vazut masinile parcate pe pista de biciclete si nici pamantul si gunoaiele dupa spatiul verde mutate pe aceeasi pista.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − nine =