Acum citesti
Klaus Iohannis iese la plimbare cu bicicleta. În București

Cu riscul, pe care ni-l asumăm, de a fi indicați drept amestecați în campania electorală, nu am putut trece cu vederea următorul pas din agenda lui Klaus Iohannis, care ne invită mâine, în Parcul Herăstrău din București, la o plimbare cu bicicletele.

klaus

Acțiunea programată să înceapă de la ora 15.30 se numește „Mersul liber al bicicliștilor”, și orice biciclist este invitat să participe, nu că cineva i-ar putea împiedica pe cei mai puțin dezirabili de la a fi prezenți. Chiar dacă inițiativa e lăudabilă și reprezintă o abordare complet străină față de gălețile, micii și făina gratuită oferită cu dărnicie de mai ales de partide de tristă sorginte, există o hibă și în propunere candidatului venit de la Sibiu, cel puțin cum o vedem noi: alegătorii cărora li se adresează domnul Iohannis se află la muncă la ora aceea…

Vezi Comentarii (6)
  • Si uite-asa m-ati detrrminat sa dau unsubscribe la newsletterul vostru.
    Absolut patetic demersul vostru, fara legatura cu identitatea candidatului!

  • Ultimul lucru pe care imi doresc sa-l gasesc pe acest site sunt subiectele electorale.
    Plimbarea lui Iohannis nu are nimic in comun cu bicicilitul, ci cu adunatul de voturi. Daca voua vi se pare cool, mie nu mi se pare. Ma tin departe de tot ce inseamna politica.
    Daca ati facut-o interesat, e treaba voastra, dar pe mine m-ati pierdut. Daca ati muscat momeala din naivitate, mi se pare la fel de grav din punctul meu de vedere.
    Dar nu va faceti probleme. Eu sunt doar unul singur, restul biciclistilor vostri poate apreciaza propaganda electorala, asa ca n-ati pierdut nimic.

  • Îți spun sincer că-mi este foarte greu să-ți înțeleg decizia. Suntem un site care informează, nu avem și nu am avut treabă niciodată cu politica, dar exemplul de față meritat menționat. Cel puțin, această inițiativă este fără precedent. Lăsând asta deoparte, mi se pare că ești mult prea tranșant renunțând la alte subiecte care te-ar putea interesa pe viitor din cauza unuia de care lumea probabil deja a uitat. Adică, pe bune, cât de mare să fie ura față de politicieni?

  • @Radu – Stii, de obicei cine participa la astfel de actiuni nu e tocmai genul de votant usor de dus cu presul, dar asta e alta discutie. Sigur, probabil e promovare electorala (caci termenul de propaganda denota ceva cu totul diferit de intelesul pe care il invoci tu), dar tu ce ti-ai dori, la finalul zilei? Iti doresti sa vezi campuri de gratare de mici cu oameni saraci cu duhul sau un grup de persoane care merg pe biciclete in cel mai aglomerat oras al Romaniei? Ca, mai de bine sau mai de rau, Iohannis a contribuit la un publicity al bicicletei prin aceasta miscare. Gratie lui, bicicleta a aparut, chiar daca pret de cateva momente doar, la televizor. Poate vom vedea bicicleta si mai des pe sticla, cine stie. Poate vom mai vedea niste mentalitati „deturnate” de la tuaregism la biciclism. Poate nici nu a fost asa mare promovare, ca, nu stiu cum sa iti spun, dar altii faceau mitinguri comunistoide pe stadioane in acest scop, in schimb, candidatul de fata s-a intalnit cu, poate, cateva sute de simpatizanti, desi ma indoiesc ca cifra lor ar fi atins asemenea proportii.
    Nu spun sa ne multumim doar cu franturi, dar ne putem intreba daca la finalul zilei Iohannis a facut mai mult bine decat rau prin aceasta miscare. Si nici nu imi doresc ca Iohannis sa fie neaparat un biciclist infocat. Doresc doar sa acorde respectul cuvenit celor care folosesc acest vehicul si sunt cetatenii acestei tari.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 11 =