Acum citesti
Moş Ion Roată şi-a lansat website nou

În încercarea de a face produsele cât mai accesibile publicului, nu doar pentru vânzare ci şi pentru o informare mai bună, importatorii de biciclete şi produse înrudite din România îşi îmbunatăţesc periodic paginile de internet. Un exemplu în această direcţie este şi Moş Ion Roată (MIR), reprezentantul oficial în România al bicicletelor Felt, care de câteva zile, are online un nou website.

mos ion roata website 2014a

Grafica nu te dă pe spate însă este plăcută. În plus la acest tip de pagini web grafica „şocantă” nu este nici pe departe pe primul plan. Se pune accent pe funcţionalitate şi intuitivitate. Cu alte cuvinte să nu te chinui atunci când vrei să afli o informaţie importantă cum ar fi numărul de telefon al magazinului sau adresa. La noul website MIR aceste informaţii sunt direct în capul paginii deşi nu ar fi stricat să fie puţin mai mari, mai vizibile.

Pe de altă parte, din punct de vedere al prezentării produselor, filtrele au fost dintotdeauna la mare căutare. La ce bun să ţi se afişeze pe ecran sute de biciclete dacă 90% din ele nu ţi se potrivesc sau sunt prea scumpe. Noul website MIR are efectiv o grămadă de filtre de sortare a bicicletelor. De la „clasicele” filtre privind tipul de cadru (full suspension sau hardtail) până chiar la nivelul de echipare (Deore, Acera, Altus etc.) filtru pe care nu l-am mai întâlnit până acum la alte pagini web.

Filtrele detaliate sunt valabile şi pentru restul de produse cum ar fi căştile. Aici din start poţi alege să şi se afişeze doar căştile pentru ciclism potrivite diametrului capului tău sau, surprinzător chiar, dacă au sau nu plasă anti-insecte, un detaliu important pentru biciclişti.

Faptul că importatorii se preocupă de modul de prezentare al produselor lor este un lucru bun. Ajută la informarea corectă a publicului şi la reducerea timpului petrecut online în care găseşti produsul căutat. Toate acestea pentru a putea petrece mai mult timp pe bicicletă!

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − fourteen =