Acum citesti
Răzvan Jugănaru își împărtășește secretele și cunoștințele în cadrul MTB Academy

Ai un mountain bike și nu prea știi ce să faci cu acesta? Unul dintre cei mai importanți rideri de mountain bike ai ultimilor ani din România, Răzvan Jugănaru a lansat de foarte curând un proiect personal privind sportul pe care îl practică, intitulat MTB Academy. Cum numele în sine transmite instant ideea aceste inițiative, detaliem în rândurile de mai jos exact despre ce este vorba.

mtb

MTB Academy este un proiect prin care Jugănaru dorește să ofere cursuri de mountain bike pentru sportivi de diferite niveluri. Deceniul de activitate sportivă pe care rider-ul îl are în spate este dublat de studiile făcute, în speță cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Spiru Haret, unde a absolvit atât licența, cât și ciclul Master, cu specializarea Antrenament Sportiv, și Școala de Antrenori Sportivi din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Așadar, combinând atât aspectele teoretice ale sportului, cât și experiența practică, sportivul originar din Câmpulung Muscel propune o paletă variată de cursuri în cadrul MTB Academy.

Astfel, există două variante principale de cursuri: cele de bază, desfășurate în și prin împrejurimile Bucureștiului (Parcul Carol și Tineretului, Pădurea Băneasa, Cernica și alte câteva) și cele avansate, desfășurate în orașul natal al lui Jugănaru, Câmpulung Muscel, care cuprind trasee prin Masivul Iezer-Păpușa. Cât privește prețul, primul tip de sesiuni de antrenament va costa între 70 și 480 de lei, în funcție de numărul de ședințe, pe când cele care au loc la munte vor costa 400 de lei/persoană și se vor întinde pe parcursul a două zile. De asemenea, mai există posibilitatea ședințelor Joy Ride, unde prețul va fi de 40 de lei/persoană.

În aceste prețuri se include și un pachet de participare pentru fiecare cursant, care cuprinde produse de nutriție sportivă Isostar, verificări tehnice ale bicicletei, dar și reduceri pentru participanți cuprinse între 10 și 20% la partenerii MTB Academy.

Însă MTB Academy are un scop mai larg decât inițierea pasionaților într-un mod corect în tainele mountain bike-ului. „Pe termen lung urmăresc creșterea și lansarea sportivilor de performanță”, declară Răzvan Jugănaru,”primindu-i la MTB Academy încă din perioada junioratului, când se pot forma în mod corespunzător deprinderile necesare mountain biking-ului. Sper să pot ajunge chiar să scot sportivii de calibru, care mai departe să ajungă la echipe mari”, adaugă acesta. Mai multe detalii despre MTB Academy puteți găsi chiar pe site-ul oficial.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − six =