Acum citesti
Taximetrist concediat pentru că șicana bicicliști în trafic

Civilizarea se face cu forța și, oricât de brutal sună, desfășurarea evenimentelor doar confirmă acest dicton. Dani Sandu, o persoană care a ales să se deplaseze cu bicicleta prin oraș pentru diferitele drumuri pe care le are de parcurs, a înaintat o reclamație pe numele unui taximetrist către firma pentru care lucra. Și bine spus „lucra” căci compania a luat act de comportamentul iresponsabil al angajatului și i-a desfăcut contractul de muncă.

optar

Dani Sandu a publicat ieri pe contul său de facebook un text care lămurește întru totul situația:

„ (…) Am primit de dimineata un telefon de la o companie de taxi la care facusem o reclamatie marti. Mi-au spus ca mai multi biciclisti s-au plans de soferul in cauza, asa ca au decis sa-i rezilieze contractul. In timp ce ascultam, cu gura usor cascata a uimire, mi-am amintit cum individul mi-a strigat ca sunt „un sarac fraier” daca merg cu bicicleta la serviciu dupa ce l-am anuntat ca o sa-l reclam la dispecerat.

Asta chiar nu mai e Bucurestiul lor. Puneti mana pe telefon, pe tastatura, pe orice, si faceti-l Bucurestiul vostru. Poate incet, poate greoi, poate numai cu lupta, dar chiar se schimba unele lucruri pe aici.”

Ca urmare a decizie luate de companie, pe care o salutăm, credem că merită menționat că este vorba despre Meridian Taxi, entitate care doar își confirmă prin acest lucru angajamentul luat de creștere a siguranței în trafic.

Vezi Comentarii (2)
  • foarte bine, am patit si eu o data sa fiu atacat de un taximetrist dupa ce mi-a taiat calea si l-am injurat putin, fraier am fost ca nu l-am reclamat, dar na panica in mijlocu strazi si toti ceilalti soferi auto ma claxonau aiurea … no police in sight …

  • am patit-o si eu odata cu un sofer de la pelicanu care mi a taiat fata in scurt(eram in masina) am sunat la dispecerat si i am explicat cele intamplate la care tipa mi a spus ca nu sunt responsabili pentru felul cum conduc soferii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + seventeen =