Acum citesti
Traian Goga invitat de Spokes la BikeTalks

O treime a echipei redacționale a FreeRider.ro a avut ocazia aseară să își încerce abilitățile în cadrul unui exercițiu diferit de cel al scrisului, care implică tot cuvine, anume vorbirea în fața publicului. Acest lucru s-a întâmplat pentru că Traian Goga a fost invitat de magazinul Spokes din București să participe la BikeTalks, o întâlnire între pasionații de ciclism, unde s-au dezbătut și tot felul de lucruri.

traian goga bike talks spokes 05

BikeTalks este o inițiativă a celor de la Spokes, demarată în această toamnă și care are loc săptămânal, unde se vorbește, după cum spune și numele, despre biciclete. Mai precis, despre orice și tot ce are legătură cu acestea, de la sfaturi practice de întreținere, până la evoluția fenomenului pe două roți. Seara trecută, la „vorbitor” s-a aflat Traian Goga, jurnalist velo, care face parte din echipa FreeRider.ro de 3 ani fără două săptămâni, și fost ciclist de performanță, printre realizările sale numărându-se 16 titluri de campion național la șosea și velodrom.

traian goga bike talks spokes 12

Subiectele? Ei bine, o grămadă căci BikeTalks înseamnă dialog. Traian a povestit foarte mult despre ce a însemnat să fii ciclist de performanță în România, dar, poate mai important, a răspuns diferitelor întrebări, mai mult sau mai puțin comode ale publicului prezent. Nu au fost ocolite nici teme legate de evoluția fenomenului velo din România, la toate nivelurile sale, aspecte ale ocupației de jurnalist velo și toate cele cuprinse între. Doar epuizarea stocului de ceai și înaintarea acelor de ceasornic spre finalul zilei au pus punct serii, căci discuțiile se puteau întinde mult și bine, dar pentru acest lucru există ocaziile viitoare, nu?

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =