Acum citesti
TrainerRoad iOS este gata şi pune antrenorul în buzunarul tău

TrainerRoad este acum disponibil pentru download în App Store. Aplicaţia oferă practic toate opţiunile versiunii pentru desktop (Mac sau PC) pe telefonul tău iPhone. Pe scurt TrainerRoad dispune de peste 800 antrenamente şi planuri de antrenament plus posibilitatea creării propriilor antrenamente toate pentru un abonament lunar de 10$.

trainerroad-ios-app-for-indoor-cycling-training-3

Lucrul care îl deosebeşte faţă de alte sisteme similare este faptul că interacţionează cu senzorii Bluetooth şi ANT+ de pe bicicleta ta pentru a-ţi arăta în timp real pe ecran valorile pe care le scoţi indiferent că e vorba de afişarea lor pe laptop, desktop sau iPhone. În plus daca lucrezi pe un trainer Wahoo Kickr aplicaţia va trimite informaţii spre acesta pentru a-i modifica automat rezistenţa sincronizându-l cu antrenamentul pe care l-ai ales sau chiar cu clipurile Sufferfest.

trainerroad-ios-app-for-indoor-cycling-training-2

Ultimele adiţii sunt antrenamente sincronizate pentru Epic Rides, CycloCore, Real Rides, Ride Fit, Endurance Films, Cyclefilm, Spinervals, 3LC and TrailTrainer. Pentru moment aplicaţia este optimizată pentru ecranul telefonului însă se lucrează şi la versiunea pentru iPad.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − three =