Acum citesti
Traversarea Africii pe bicicletă

Cu toții avem vise, mai mari sau mai mici, însă punerea lor în aplicare nu este ușoară. De multe ori trebuie să renunți la mult pentru a primi mult. Primul pas este foarte greu de făcut atunci când aventura care te așteaptă se încadrează la categoria „epic”.

Marcu Bogdan Gabriel urmează să plece într-o astfel de călătorie traversând Africa pe bicicletă. Va pleca din Cairo, Egipt și se va opri abia în Cape Town, Africa de Sud. La final va fi pedalat nu mai puțin de 14.000 km timp de 8 luni. Durere sau plăcere? Bogdan ne va spune cu siguranță la final de expediție.

Marcu Bogdan Gabriel africa pe bicicleta

Drumul nu va fi însă doar o aventură pe bicicletă. De-a lungul traseului el se va opri pentru a vizita multe din obiectivele turistice: templele din Valea Regilor, templul din Philae, piramidele Meroe din Sahara, Jabal al-Awliya din Sudan, mănăstirile Bahar Dar din Etiopia și multe altele.

O expediție pe bicicleta este mai personală, nu ai nevoie de mulți bani și hârțogăraie pentru a o duce la capăt. Drumul pe bicicleta este despre tine și visul tău.

Aventura începe în toamna lui 2016.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =