Acum citesti
Un român va pedala 6.200 de kilometri pentru educația copiilor rromi

Întrebarea „cât de departe ești dispus să mergi pentru a realiza cu tare și cu tare” capătă un sens la propriu, nu doar la figurat în cazul celor care pedalează și pentru alții, nu doar pentru ei. Sergiu Buciuc se înscrie în această categorie și are de gând să traverseze SUA de la un capăt la altul pentru a le putea asigura o educație mai bună copiilor rromi.

sergiu

Sergiu va porni din New York, în 23 aprilie, cu intenția de a ajunge 6.200 de kilometri mai târziu la San Francisco. El speră ca efortul său să adune o donație de 5.000 de lei care să ajungă la Slatina, la Livia, o învățătoare care se ocupă de programe speciale privind educația copiilor proveniți din comunitatea rromă. Până acum, activitatea Liviei a contribuit serios la o mai bună integrare a acestor copii în societate, dar fără finanțare suplimentară e greu să continue și cu atât mai puțin să se extindă.

Pentru donații și păreri privind aventura lui Sergiu accesați pagina oficială a campaniei sale, iar dacă doriți să fiți la curent cu periplul său, puteți consulta blogul personal pe care îl va actualiza cu regularitate odată plecat la drum.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =