Acum citesti
Unde se strâng bicicletele românești cu vechime

Dacă dintre colecționarii obiectelor cu vechime, bicicliștii sunt mai pasionați ca media, nu știm să spunem, însă cu siguranță aceștia au acea minuțiozitate necesară pentru a căuta și răs-căuta până dau de obiectele pe care le prețuiesc. Marius Istodorescu se numără printre cei atrași de diferitele lucruri care au fost folosite de generațiile anterioare și, pe lângă automobilele de epocă, și bicicletele se pare că i-au căzut cu tronc.

marius_is

Povestea lui Marius sună în felul următor: „Ideea mi-a venit acum vreo doi-trei ani, atunci când am început să caut informații pe net despre biciclete Carpați și Victoria și am constatat că nu există nici măcar poze cu acestea, ca să nu mai vorbim de date tehnice sau istorie. Așa că având deja o bicicletă Carpați originală din 1966 , am început să caut peste tot și altele, pentru a le compara ca ani și detalii. Astfel am început încet-încet să conturez un oarecare istoric al lor. De atunci , am strans vreo cinci biciclete Carpați din diferiți ani.”

Între timp, a lansat o pagină de facebook intitulată „Biciclete romanesti vechi”, unde a început să adune poze cu diverse lucruri care țin de acest subiect, de la biciclete până la numere de înmatriculare pentru biciclete și carnet de conducere al bicicletei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =