Acum citesti
Vesti bune de la CFR – reduceri semnificative la bilete

Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni ne-a informat că recent, la insistenţele lor cât şi a altor grupuri organizate, Căile Ferate Române a decis să acorde reducerea de „minigrup” inclusiv pentru zilele de vineri şi duminică. Iniţial această reducere era valabilă pentru orice zi a săptămânii cu excepţia zilelor de vineri şi duminică, adică exact atunci când turiştii au nevoie mai mare de deplasare – vinerea pleci, duminică te întorci acasă.

adevaratii veloprieteni
Foto: Adevăraţii Veloprieteni

Acum însă reducerea se aplică şi în aceste zile, dar cu o condiţie: „minigrup-ul” (care înseamnă practic între 2 şi 5 persoane) să fie de minimum 30 persoane. Aşadar reducerea între 18 şi 25% este valabilă acum şi pentru zilele menţionate mai sus pentru trenurile Regio şi InterRegio. Partea bună este că biletele pot fi luate şi (aproape) în ultimul moment, cu doar o zi înainte. Reducerea este valabilă pentru orice turist nu doar cicloturisit. Biletul pentru bicicletă se achită separat şi costă 5 lei la Regio şi 10 lei la InterRegio.

Poate ţi se pare mult un număr de 30 persoane însă chiar deunăzi Adevăraţii Veloprieteni au cumpărat nu mai puţin de 76 de bilete pentru o tură pe care o organizează.

Altă ştire folositoare este faptul că pe perioada iernii există „Trenurile Zăpezii” care circulă între localităţile de pe Valea Prahovei. Pentru acestea dispui de o reducere între 31 şi 56% valabilă în toate zilele săptămânii la trenurile InterRegio care circulă rute între Sinaia – Brașov și retur. În acest fel microbuzele de pe Valea Prahovei, în care este mai greu să-ţi transporţi bicicleta, devin mai puţin atractive.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =